Glass over inngangsparti

Høykvalitets glasstak til inngangsparti som lages etter mål. Fester er laget at rustfritt stål som er helt vedlkeholdsfrie. Maria, elegant og sterkt overbygg, bredde 150cm.

Noen som har erfaring med glasstak over inngangsparti? Vi har kjøpt et hus der det ikke er tak over inngangsparti. En serie halvtak til inngangsparti over postkasser,over kjellertrapp m. Vi har levert og montert baldakin-tak over inngangsparti.

Baldakinen er av type light line og er produsert i aluminium og akryl (plexi glass). Glasstak For kunde har vi levert og montert glasstak over inngangsparti på eldre hus. Kunden var her ute etter å få et lyst og trivelig . Platting og Glass-Tak over inngangspartiet.


Trenger hjelp med å få støpt platting samt bygge et glasstak med søyler. Glassbaldakin Rådal Glasstak For kunde har vi levert og montert glasstak over inngangsparti på eldre hus. Et lite glass tak over inngangsparti, festet med bolter.


Område: : Gausel; Utført av: : Jærglass AS . Vi tilbyr skjermtak i glass og syrefast stål for utendørs bruk.

Dette er et vedlikeholdsfritt høykvalitetsprodukt som leveres etter mål. Glass over kjøkkenbenk er noe som har blitt mer og mer vanlig de senere årene. Den elegante buen i gjennomsiktig eller farget, frostet akrylglass er et stilfullt blikkfang. Få tilbud fra flere leverandører fra Trondheim.


Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. I front av glasstaket er det montert aluminiums renne for å hindre drypp fra glasstaket. For kunde har vi levert og montert Glasstak over inngangsparti. Farstad Glassbaldakin leveres i standard mål med lag herdet glass som lamineres, som tilfredsstiller dagens krav. Terrassetak, fleksible tak med glass Terrassetak med fleksible glasstak over.


Vi leverer også glasstak over inngangspartiet, som gir en stilfull og praktisk . En glassbaldakin er et beskyttelsestak, gjerne i form av et utstikk over inngangsparti. Løsningen er veldig stilren, og gir inngangspartiet et . Herdet og laminert glass innvendig i rekkverk. Glasstak over inngangsparti i herdet og laminert glass.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue