Funkishus 3 etasjer

Skal ha hus over etg med utleie i underetasje. Hvordan skal vi klare å få dette for mill? Stilrent funkis hus med eksklusivt preg i etasjer.

Stort familiehus med mange funksjoner og stor kapasitet. Huset Bogstad kan leveres som passivhus som . Tv-stue med utgang til stor takterrasse, bad og soverom. Når du skal bygge hus har du mye å ta i betraktning.

Mesterhus bistår deg hele veien fra plantegning til ferdig drømmehus. Alle husene våre kan endres og tilpasses etter dine ønsker. Heisen de satt fast i, kan bli forbudt i hus over to etasjer. Fra inngangen kommer du inn i en gang med adkomst til soverom, ba.


Feltet består av funkishus fordelt på og etasjers hus, størrelse ca 1mBRA og 1m2. Vi har derfor sørget for å ha hus som varierer i størrelse og uttrykk, slik at vi har boliger for enhver. Et tradisjonelt hus hvor man kan skape et trygt hjem.


Generelt: etasjer, passer til skrå tomt. Ura er et kompakt og praktisk ferdighus, over to etasjer, som har et tydelig skille .

Sokkelleilighet med bruksareal på 7 m² og to soverom. Blink Hus et samfunnsmessig ansvar for nykom-. Virksomheten omfatter prosjektutvikling i form av.


En detaljrik og spennende funkisinspirert . Et kvadratisk, klassisk hus i murverk, med to etasjer beregnet for flatt terreng. Boligen er for den store familien, med store soverom og et hovedsove-. TRONDHEI– Et artig hus å arbeide me sier tømrerne om det. Funkishuset har grunnflate på 3kvadratmeter og bygges i tre etasjer. Vi respekterer ditt privatliv og gir ikke ut data du legger igjen her til en 3. MODERNE FUNKISHUS: Yvonne Dyve og familien har blitt svært glade i funkishuset sitt på Jar i Bærum.


Tilfør personlige elementer, sånn som en arvet stol eller gamle bilder.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue