Stellebord på vegg

Gode og sikre stellebord i alle tenkelige varianter: gulvstellebor. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Om dere har litt dårlig plass i heimen kan et veggmontert stellebord være tingen! Vi har et fint sortiment med slike pratkiske veggstellebor samtlige fra sikre og . Ta en titt på vårt sortiment av stellebord til fordelaktige priser! Vi har veggmonterte og frittstående stellebor stelleunderlag og tilbehør.


Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende29. Vegghengt stellebord skrevet i AnonymforuNoen som har erfaringer? Bilde av BabyDan Stellebord til Vegg - Alfre Hvit.


Bilde av Basson Stellebord Viggo, for montering på Vegg. VIGGO er et praktisk og plassbesparende stellebord i hvitlakkert treverk, fra danske BassonBaby. Stellebordet fyller minimalt med plass, fordi det henges på . Stellebordet festes på veggen og bordet kan felles opp.


Når barnet vokser og blir større kan du i stedet bruke denne som et . Vi har dessverre ikke plass til stellebord på badet, og må gå for et som kan henges på vegg. Har kikket litt og liker Brio sitt veldig godt mtp.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue