Glass bak koketopp

Klart, gjennomsiktig glass om du ønsker å få frem en malt vegg eller f. Lakkert glass i en farge du måtte ønske; Foliebelagt glass hvis du ønsker et . Søkte på glassplate for å se om de hadde noe og fikk opp disse:. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye . Når du skal ha glass bak kokeplaten ( komfyren) er det viktig å velge riktig type glass som ikke sprekker på grunn av varmespenninger . Se hvilke fordeler en glassplate over din kjøkkenbenk gir deg.

Vi kan levere herdet glassplater som kan monteres over kjøkkenbenk. Herdet glass er ganger sterkere enn vanlig glass og kan monteres også bak koketopp. Lakkert glass over kjøkkenbenk hvit herdet glass.


Lakkert glass på vegg bak induksjonstopp. Man velger selv glasstypen man ønsker over benk. Mange vil også ha frostet eller andre typer glass etter ønske. Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga.


Hei hei godfolk, Jeg ønsker å bytte ut flisene jeg har over kjøkkenbenken med en glassplate med malt bakside. Glassplate over kjøkkenbenk får et hvilket som helst kjøkken til å se moderne ut.

Det ser både lekkert og estetisk ut, og er samtidig enkelt å . Vi har fast lavpris på standard lagerført glass over kjøkkenbenk: stk. Skal ikke ha fliser, men en herda glassplate bak platetoppen og vasken på kjøkkenet. Men hva koster dette og hvor får jeg tak i det? Jeg lakket over hele tapeten flere ganger, og vi har satt opp glassplater bak komfyren og i sprutsonen ved vasken.


Dette glasset tåler høye temperatursvingninger og man står jo også svært fritt i forhold til å velge motiver eller dekor på veggen bak glassplaten. Det er i alle fall en trend å ha glass over kjøkkenbenken; lett å holde rent, reflekterer lys mot det du gjør på . Det er flere fordeler ved å bruke glass fremfor fliser til ditt kjøkken. Lettere å rengjøre veggen - trenger ikke å ta hensyn til.


Her kan du selv regne ut hva designglass til bruk mellom kjøkkenskap og kjøkkenbenk vil koste.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue