Håndsirkelsag

Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp håndsirkelsag billig i nettbutikkene.

Den kraftige motoren sørger for rask arbeidsprogresjon i byggeplasshverdagen. Svært lav vekt og enestående ergonomi som gir .

Lett og kompakt konstruksjon for optimal håndtering; Robust . Håndsirkelsag er en sag som har et sagblad på mellom - tenner og bladet er fra cm til cm i diameter bred. Er det ikke Hitachi håndsirkelsager som tømrere snakker varm om? Sirkelsag med børsteløs motor og mm kuttedybde. Håndsirkelsagen er utstyrt med en såkalt styreskinne (skinne som styrer sagen ved rette kutt).


Derfor egner den seg godt til nøyaktige lengde- og gjæringskutt. Du vil sage til en benkeplate nøyaktig eller sage over en hylle? Med håndsirkelsagen er du svært godt rustet, også for lengre rette snitt.


Har du en sirkelsag og et arbeidsbor kan du enkelt bygge dem sammen til en billig bordsirkelsag til store plater.

Bruksområder: Skjæring i tre, plast og aluminium. Egenskaper: Stor fotplate i formstøpt aluminium for høy stabilitet; Sterk og robust håndsirkelsag. Vi tilbyr et bredt spekter innen utleie av sager, og leier ut alle typer sager til de fleste formål. Våre sager dekker dine behov enten du skal sage tre, metall eller . Håndsirkelsag Bosch GKS 1Professional.


Håndsirkelsag - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Sagbladdiameter Ø165mm, max kuttedybde 54mm ( ved 90° ). Spør oss om dagsaktuelt pristilbud på Makita maskiner.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue