Kellen kappsag

Noen som har erfaring med Kellen gjærsag fra coop? Jeg eier både laservater og bajonettsag fra Kellen, som har fungert helt utmerket. Sagstativ som passer til de fleste kapp- og gjærsager.

Stativet er stødig og sammenleggbart for enkel oppbevaring og transport. Kellen mitre master 19med stativ selges. De sporene som skal lede planken sitter ikke godt nok, og man kan risikere å få skjeve kutt, . Coop tilbakekaller kapp- og gjærsag av merket Kellen 18watt på grunn av kvalitetsfeil på sagbladet. Prøvde en et par modeller på OBS til rundt 10kr av merke Kellen.


De virket helt greie, men jeg merket tydelig at alt virket bedre da jeg prøvde . Se hvilke som vinner og hvilken sag som slaktes av vår verktøyekspert. Tidligere har vi testet kappsager, sirkelsager og motorsager, men selveste. Saga fra Maxbo, Clas Ohlson, Kellen er produsert av Bacho og . Har sett at obs har et Kellen aggregat (2kw) som kan virke grei i en normal bruksfase, men vil jeg kunne bruke. Kjøpe selge, Kellen ved kappsag på 2200w selges, lite brukt har stått lagret under tak i alle år.


Vi har nå Vedkappsag til salgs fra Finn. Kellen kapp- og gjærsag 60Ålesund - Gartnerivegen 17.

Har kjøpt eit fra Kellen ( Coop ) i høst. Lett og kompakt kappsag med trekkfunksjon for enkel og nøyaktig saging av store emner. Selger KELLEN dykksag, aldri brukt, ligger i originalesken.


Orkel kappsag og Dalen vedkløyver for traktordrift.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue