Lås til innerdør

Dette er altså en helt vanlig innedør, med helt vanlig innedør-lås, som av verdens nøkler passer til. TrioVing er totalleverandør av sikkerhet – fra enkle, mekaniske låser og beslag, via.

Alle tenkelige produkter og tjenester til, og i forbindelse me en dør og en . Tidligere var det uproblematisk å velge lås til boligen; det fantes mer eller mindre én. De færreste innerdører trenger egentlig lås, men det kan jo være greit å .

Vi ønsker å skifte lås på denne døren, slik at ingen tar seg inn dit. Den passer alle vanlige innerdører uten at du trenger å bytte ut noe. Låsen kan enkelt benyttes for både venstre- og høyrehengslet dør ved at fallen dras ut og vris 180°. Figuren viser låshus med falle vendt for . Der jeg leier, så er det bare en vanlig dør med en vanlig lås som mange.


Du får kjøpt sylinder for å låse inni dem låsene, spør på jernina el. Innerdører er vanligvis utstyrt med en innstukket lås med en reile som betjenes av et dørhåndtak eller en knott. Der døren er selvlåsende, har reilen en vinklet . Vi sikrer din eiendom leverer alt fra lås- og nøkkelservice til komplette.


Lås døren med nøkkel på begge sider av døren. Tilbudspakke tilhenger sikring: Galvanisert tilhenger lås med hengelås for sikring av tilhenger . Hos CERTEGO finner du rett lås til bedriftens innerdører. På den måten beskytter du både virksomheten og de ansatte samt inventaret.


Dermed forhindrer du at tyven kan knuse glassfeltet i eller ved døren og låse seg inn.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue