Peis uten pipe

Vi utvikler egne peiser som produseres i Norge i tillegg til at vi importerer og. Pipe og peis kan nemlig installeres nær sagt hvor som helst i boligen. Elegant gasspeis som kan henges rett på veggen.

Stort utvalg i eksklusivt designede steinfronter eller en front i børstet rustfritt stål. De fleste moderne frittstående ildsteder kan monteres uten brannmur. Med en toppmontert stålpipe blir inngrepet i bygningen minimalt.


Drømmer du om knitrende flammer fra peisen, men bare må ta til takke med en ettroms uten slike muligheter?

Fordeler med biopeis: Er miljøvennlig og trenger ikke pipeløp, kan derfor brukes overalt; Gir varme opptil 3500W; Rask oppvarming; Lett å bruke; Soter ikke. Vi vurderer forskjellige typer peis til nytt hus. Det virker veldig praktisk da den kan plasseres nærmest . Glen Dimplex Nordic AS tilbyr en serie elektriske peiser både med tradisjonell og . Vi har peiser til både innendørs og utendørs bruk.


Derfor er bio peisen nettopp perfekt til leiligheter å huse uten . Nå får du peiser som er elektriske og andre som brenner etanol. UTEN PIPE: Den som har lyst på en gasspeis trenger ikke tilgang til pipe. Alt man behøver er en yttervegg å føre avgassrøret ut gjennom.

Peis på uten pipe – ta en titt på våre gasspeiser. Gasspeis er et godt alternativ for mange idag. Mange av disse peisene trenger ingen skorstein og er mye brukt . Dekorativt ildsted som gir god og behagelig atmosfære. En gasspeis trenger ikke pipe, kun et avgassrør gjennom ytterveggen. VAKRE KURVER: Prometheus PG er i svart og grått børstet stål.


Herlig på kalde dager samt kjølige vår-, sommer- og høstkvelder. En lukket gasspeis kan installeres uten egentlig pipe. Det trengs bare å føre et rør ut til friluft.


Det er også mulig å få tillatelse til å installere gasspeis i en leilighet. Peis Uten Pipe - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue