Male hus høst

Men skal du beise eller male utendørs i høst, trenger du en fuktmåler! FØR OKTOBER: Du kan fremdeles male huset, men mal før 1. Et problem om høsten er at det blir fuktig i lufta når solen går ned.

Den strålende sommeren har gjort at mange ikke fått malt huset som. Ved malearbeider om høsten er dog noen forholdsregler viktigere enn . Det er fortsatt mange fine muligheter for å få malt eller beiset ferdig huset før vinteren, men det er viktig å være litt ekstra obs når man skal male . Men det er visse forhold du bør tenke på når du maler på denne årstiden. Det er ikke for sent å male huset selv om det har blitt høst. Det som avgjør er selvfølgelig været og om du bruker vannbasert eller oljebasert . Du kan male huset om høsten, men du må ta hensyn til vær og vind. Det er ikke gunstig med for varmt vær, og man skal aldri male i sola,.


Fortvil ikke, du kan male huset om høsten. Når du skal male huset gjelder det å velge riktig maling. Hvor langt ut på høsten kan jeg male,når på dagen, hva skjer med treverket.


Vi skal male huset vårt i matt svart, med oljemaling. Tropeværet i sommer har nok fristet mange til å utsette å male hus- eller hytteveggen til høsten. Samtidig kan høstværet gjøre malejobben . Det er fortsatt ti men skal du male nå, bør du ta noen forholdsregler.


Er du blant de mange som ikke rakk alt du hadde planlagt i sommer? Det er fullt mulig å male huset nå, selv om vi er godt inne i første høstmåned. Her får du råd om hvordan du går frem når du skal skifte kledning eller bygge nytt hus i den kalde årstiden.


Men det er et par ting du må passe på om du vil svinge kosten i høst. Vent til våren siden det er så sent på høsten. Mange velger også å male huset sitt helt sort. Ved malearbeider om høsten er dog noen forholdsregler viktigere enn ellers: mål fukten, .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue