Wolfcraft styreskinne

Praktisk styreskinne i aluminium som gjør det lettere å sage med sirkelsag og gjør at du sager rett. Wolfcraft har kopiert prinsippet med en styreskinne av aluminium som festes med tvinger, men har laget en glider som du stiller inn slik at den .

Styreskinne med adapter som gjør det mulig å bruke den til alle sirkelsager med skjæredybde maks. Passer de fleste sirkelsager da den kan tilpasses mye. Perfekt for kløyving og kapping, for nøyaktige rette eller skrå, . Kjøp Styreskinne styreskinne billig i nettbutikkene.

Fra kr 17- Se priser ; Bosch Styreskinne FSN 70. Jeg kunne tenke meg noe til mellom 10og 2000. Jeg har en Wolfcraft styreskinne med forlenger fra Clahs, og de kan jo tilpasses en ny sag. Universal and precise – the wolfcraft FKS 1guide rail is the ideal accessory for circular saws. Denne skinna hos Jula er vel Wolfcraft sin om jeg ikke tar helt feil, . FKS 1- styreskinne til håndrundsave Passer til næsten alle håndrundsave.


Splintbeskyttelse minimerer flosning af kanten der skæres. Wolfcraft styreskinne m med forlengar m. Wolfcraft Styreskinne til Rundsav FKS 115.

Denne Wolfcraft FKS 1styreskinne er egnet til alle rundsave med en skæredybde på til mm og en maksimum baseplade på (120-200) x (260-385) mm. Salerunner er Norges største salgsside og i dag har vi 1910rabatterte produkter.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue