Hvordan måle et vindu

Det enkleste er å måle det gamle vinduet fra ytterkant til ytterkant av vinduskarmen . Du får her en enkel steg-for-steg guide til hvordan man måler korrekt opp til nye vinduer og dører, uansett om det er til et nytt hus eller om det er tid til å skifte ut . Mål oppgis alltid i bredde x høyde og alle mål gjelder for utvendig karm.

For å være sikker på at du får riktig mål på ditt vindu er den enkleste metoden å måle det . Når man bytter vindu er det viktig at målene blir riktig. Da slipper man overaskelser når vinduene blir levert hvor de ikke passer. Alle målene skal inkludere karm eller evt den totale åpningen i veggen.

Ved bestilling skal det oppgis bredde x høyde . Her er det gamle vinduet og verandadør fortsatt på plass. Hva blir rett måte å måle ut størrelsen på det gamle vinduet og døra? Det beste er å måle det eksisterende vindu fra karm til karm (utvendig karm mål). Hvis du ikke kan måle det utvendige karm mål, så skal du måle hullet som . Her finner du informasjon om hvordan du måler opp dine nye vinduer.


Er du usikker og vil ha hjelp til måltaking? Ta kontakt med oss, så kan vi bistå for å få helt .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue