Skruer betong

Prøver man å bore et hull i betongveggen og så skru i en skrue rett inn i,. Hvis veggen er kompakt betong eller tegl kan man bruke en plugg . Spikerplugg for innboring i mur og betong er en kombisak: Bor hull, bank inn .

Heisann Har en bjelke med dimmensjon på x 148. Var innom BM og har fått noen skruer med navn, . Vi viser deg hvordan du lager feste i betong. Velger du skrue og plugg er suksessfaktoren å lese på pakken slik at skruen passer til pluggen .

Hvordan ville veggene se ut hvis det ikke fantes skruer? Her lærer du hva som skal til for å montere lamper, reoler og annet enkelt og uten anstrengelse og slik . Gjengeformende skruer overflatebehandlet med Durocoat for montering av tre og metalldetaljer til betong. Generelt: Optimal monteringshastighet 7rpm.


Trewww dimensjon diameter skrue mm mm mm. Her finner du plugger og bolter til bruk i betong, lettbetong, Leca. Prøv gjerne innfestingsguiden på som gir deg tips om bruksområder og . ESSVE Heavyload lettbetongskrue er utviklet for tung montering i porøse materialer som lettbetong, Leca og Siporex. Den er utviklet for det nordiske klimaet og .

Forsenket hode, med riller på undersiden, FFS. Hei, Jeg skulle feste en skinne i betongtaket for å få skyvedørene på plass. Monter karmskruen med nøkkelens minste hull.


Det er for eksempel forskjellige plugger til betong, murstein, gipsblokker,. Og billige skruer kan bøye seg og til og med brekke når de strammes hardt. Plugg W-UR med vedlagt elektolytisk forsinket pluggskrue til forankring i tørt inneklima og plugg WD uten. SFS intecs nye MULTI-MONTI-plus-T er en serie selvgjengende skruer for montasje av ulike typer av konstruksjoner til betong.


For innskruing i normalbetong borehull og liknende kompakt underlag. Kabelbruskrue som har 14-10mm stort skruehode, gjør den velegnet til innfesting .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue