Vinduskarm maxbo

Vakre dører og vinduer fortjener en vakker innramming. Hos MAXBO finner du en rekke dør- og vinduskarmer som garantert vil passe din stil og innredning. Har du tenkt til å skifte vinduene på huset?

Hos MAXBO finner du alt det du trenger - både foringer og vindusbrett. Garasjeport Eurodoor Hvit Stål uten vindu. BufretVindu Uldal Toppsving 109x1UV 2. Vindu Uldal Toveis Innadslående 99xUverdi 2.

Vinduer og balkongdører selges i alle våre varehus, men for øyeblikket har vi kun et begrenset utvalg på maxbo. Listverk gjør rommet komplett og brukes til å fremheve rommets særpreg. MAXBO tilbyr et stort utvalg av lister tilpasset forskjellige stilarter.


Det er det mest gjennomgående møbelet i huset ditt. Derfor bør du velge dører som passer til stilen og stemningen du har i . Uldal Toppsving (129x119) er et vindu som gir mulighet for vinduspuss og vedlikehold uten akrobatiske øvelser i vinduskarmen i kamp mot høydeskrekk, . På den utvendige kledningen kan du velge mellom beis, dekkbeis eller maling.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue