Antiskli trapp

Du er ikke den eneste - det skjer tusenvis av nordmenn hvert år. Her er fem metoder for å få en sklisikker trapp. Antiskliteip på rull som minimerer sklirisiko.


Velegnet for stige, trappetrinn, båtdekk, skateboard m. Finnes det noe annet som kan brukes til sklisikring av trapp? Som anti-skli overalt hvor sklirisk foreligger, trapper, ramper, lastbrygger, ved maskiner etc. INGEN ULYKKER: Rune Carlsen gled i trappen og slo ryggen.

Etter at han sklisikret den med trappeneser, har hverken far, datter eller hund . IKEA - PATRULL, Antiskli, Du kan enkelt gjøre trappene i hjemmet ditt tryggere for alle ved å feste selvklebende antiskli på hver trinn. Far sjøl har seilt ned et par ganger, det samme har guttungen. Sett litt på nettet angående sklisikring og . Str 64xcm + cm kant som kan brettes ned. Sklisikring for trapp, rustfritt stål, x 1x 6mm, sort. Har jeg ramlet ned trappen enda eller fikk jeg antiskli-pulveret til å fungere?


Klikk deg videre for å lese mer og se bildene fra . Livsfarlige, glatte trapper og gulv er en unødvendig risiko hjemme.

Galleri Penguin Antiskli vil ikke bli synlig i en malt trapp. Hvis du er redd for at barna dine skal skli i trappen så burde du lese dette. Hvilke muligheter har vi for å gjøre trappen mer sklisikker, og samtidig gjøre at det . På rull, slik at man klipper til hvor lang man vil ha dem. Forum › Baby og småbarn › Småtroll 1-årBufretLignende26.


Småtroll 1-år: Hvor får man kjøpt (butikker) remser til å lime på i trapp? BufretLignendeDen ideelle beskyttelsen for å unngå ulykker i trapper, ramper, stiger, båtdekk og. Antiskli tape behøves alle steder hvor det skal sikres mot glatt underlag. Perfekt produkt for glatte gulv og trapper!


Sklisikringen endrer ikke overflatens utseende. Den gir et klart, fargeløst sjikt og kan brukes på de fleste underlag, som .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue