Bestefar fliser

Far-Far importerer håndlagde sementfliser direkte fra Marokko. Alle farger kan byttes etter eget ønske uten ekstra kostnad. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. Salgstallene levner liten tvil: vi har lagt vår elsk på Marokko – eller mer nøyaktig; de marokkanskinspirerte gulvene.


Han var faktisk lekekamerat til min bestefar! Litt fra kjkkenet vrt kjkken interir ikea sigdal fliser tmmerhus anno.

Bestefar og far ble overlatt til seg selv der ute på gaten. Det luktet høstlig av sement, murstein og keramisk flis, iblandet en frisk ange av nylig oppspadd jord. Jeg så stumt på at han leste – for man måtte aldri, aldri forstyrre bestefar,.


Han fikk være med å ta en viktig avgjørelse: hvordan fliser vi skal ha i. Sebastian har nettopp innsett at hans bestefar er mamma sin PAPPA! I tillegg hvis du har fliser til noen hundrelapper pr kvadrat så kommer. Særlig når vi skal legge fliser på badet, men også på kjøkkenet, kan det hende.


Bestefar ville det slik: Familieeid sommeridyll i over hundre år! Historiske fliser, også kalt Marokkanske fliser eller sement fliser, finner.

Den var mørk av elde, og det hadde gått fliser av treverket under løpet. Det var din bestefar, barnet mitt, som passet på meg da jeg var på din alder. Idag har hun laget noen i farsdagsgave til bestefaren og morfaren sin. Fliser (Vi betalte kr per flis hos en lokal “flisbutikk”). Her har flisene med fuge komt opp pluss kjøkkenbenk og . Vet det kommer an på flisene men hvor mye tror dere selve jobben koster?


Selv bestefar på klarer å sette opp en slik plate. Ilegget var så langt oppe på ovnen at hun fyrte opp med lange fliser. I år var det laang påskeferie på mamma og meg.


Bestemor og bestefar kom til Bergen og henta oss, og så la bestefar fliser på det nye kjøkkenet . Bestemor og bestefar kom til Bergen og henta oss, og så la bestefar fliser på det nye kjøkkenet vårt i samme slengen. Det vart kjempeflott, så tusen tusen takk .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue