Hylle oppheng

Mål avstanden mellom opphenget på platen, og skru to skruer i veggen. Jeg tenker å lage en hylle i samme stil som hyllen på bildet. Hvordan kan man henge denne på veggen uten at man har synlige fester?

Og bygger du hyllen med sider – som en kasse – blir den mye sterkere. Hyller og konsoller - en god start på bedre lagring. Til bøker og klær, i stuen, på barnerommet og entréen.


Vegghylle 3cm dyb til montering i skjult oppheng (ekskl. oppheng).

Muligheten til å skjule beslagene samt den flotte finishen gjør hyllen godt egnet til . Vegghylle 1cm dyb til montering i skjult oppheng (ekskl. oppheng). Hyllen kommer i den kjente HTH-kvaliteten og med en dybde på 1cm. Case 1xhylle - cm - Spar MDF, Lakkert hvit 2NOK 1NOK.


Strap small oppheng - stk - Spar Hvitoljet eik 5NOK . Det gir en elegant hylle med utstikkende sider og topp. Andre løsninger er såkalt svevende hyller der opphenget er skjult inne i hylla, innspente hyller der . IKEA - LACK, Vegghylle, bjørkemønstret, , Hylla går i ett med veggen siden den har skjulte fester. Utnytt på kjøkkenet med våre nyskapende og allsidige alternativer for veggoppbevaring!

Vi har blant annet hyller og krydderhyller til fordelaktige priser. Digger de enkle hyllene på Ikea med helt kantete hylleknekter, nesten. Holder opphenget hyllene oppe, eller henger de liksom fra disse? Er du en av mange som har gipsvegger hjemme, og synes det er både tungvint og stygt med store skruer i veggen når du skal henge opp ting? Se vår video med de beste tipsene for oppheng i gipsvegg.


Hylle - Apart - Oak 70x2 fra House Doctor. Hyller med inspirasjon fra tallet med et enkelt og funksjonelt design passer fint i alle rom, fra ba kjøkken, stue til soverom. Kapp like deler for hver hylle du skal lage.


Hylle med eik og messing-oppheng fra Frama. Shelf er en nytolkning av den anerkjente skandinaviske .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue