Furu kledning

Fra gammelt av var furu rik på kjerneved regnet som det beste kledningsmaterialet i de fleste områder i Norge. Kledningen er rillet, noe som gir bedre vedheft for beis og maling. Heftig kledning fra Moelven får du ubehandlet, grunnet .

Ved å velge utendørs kledning i malmfuru får du en vakker grå fasade med lite. Derfor kan vi garanterer nærmest 1 Malm (kjerneved Furu) Derfor kan . Den mest vanlige stående kledning er rektangulær kledning, ofte kalt. FURU 16X0REKT KLD KLCU 3S GR DEKKHV, 2541173 Furu .

DOBBELFALS KLEDNING GRAN 19X1FERDIG GRUNNET. Den mest vanlige stående kledning er rektangulær kledning, ofte kalt tømmermannskledning. Kledning leveres i fallende lengder, det vil si at lengdene varierer.


Furu, lerk, gran, osp og eik er de tresortene som brukes mest i Norden til. Det kan være stor fare for råte her i og med at kledning ikke er luftet . Ikke bare er huset mest verdt med den originale kledningen, den er ofte et. Tradisjonelt er det benyttet gran, furu og osp til kledning av hus.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue