Underlag til laminatgulv

Før du legger det nye laminatgulvet ditt, må du sørge for å velge riktig underlag. Underlag gir ikke bare gåkomfort, men også funksjonalitet. BufretForberedelse er viktig for å oppnå perfekte resultater Før du legger det nye laminatgulvet fra Pergo, må du sørge for å velge riktig underlag.

Mange bruker mye tid på å velge gulv, men glemmer ofte at underlaget til gulvet også er svært viktig, for at man skal få det resultatet som man ønsker. Ja, men parkett- og laminatgulv stiller høyere krav til planhet enn andre gulv. Du kan legge parkett- og laminatgulv på alle plane, faste underlag der det ligger . BerryAlloc tilbyr flere forskjellige underlag som sikrer at du har den riktige forberedelsen til å installere ditt nye laminatgulv.

Like så viktig som å velge den gulvtypen eller det belegget som passer best, er det å undersøke undergulvet – det som skjuler seg under . Hei Har planer om å legge 9mm laminat (Alloc Original) på betonggulv. Avhengig av underlaget må i tillegg isolasjons- og utjevningsmateriale benyttes. PVC-gulv – må de bort, når man vil legge LOGOCLIC-laminatgulv?


Her finner du våre underlag til parkett, laminat og klikkvinyl. Dette er obligatorisk ved legging av et nytt gulv og er med på å dempe trinnlyd samt isolere. Et spesialutviklet lyddempende underlag for laminatgulv. Alloc SilentSystem reduserer romlyden med over i forhold til laminatgulv uten dette underlaget.


Foruten selve gulvet behøver du et underlag å legge gulvet på og vanlig håndverktøy.

Laminatgulv og tregulve vinner på å bruke et støydempende underlag. Denne typen papp brukes som utjevning og trinnlydsdemping, eksempelvis mellom et tidligere gulv og det nye. Den kan også benyttes som utjevningsmaterial . Laminatgulv kan se ut som parkett eller noe helt annet. Det skal også være jevnt og plant, ellers kan gulvet sprekke opp.


PROF 3mm parkett og laminat underlag med fuktsperre. Fuktsperren har NBI teknisk godkjenning og er godkjent til bruk på klikk gulv. Her viser Mogens deg hvordan du legger gulv.


Før montering begynner, er det viktig med et rett undergulv, riktig underlag og riktig.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue