Baderom betong

I dag blir det blogginnlegg Baderom Spesial. Overflaten blir ikke ruglete og grov som vanlig betong, når den er ferdig blir den helt glatt, . Mikrosement puss betong vegg look på Baderom.

Imset er interiørarkitekt med baderom som spesialfelt. Vi fortsetter med glass, stål og betong, samt sparklingsteknikker. På toppen ligger det cm betong, og den er pusset. Utrolig fint og inspirerende bad:):) Vi skal gå i gang og bygge hus til høsten og vi har .

Mikrosement puss og marmorpuss er dekorpuss systemer som benyttes på både gamle og nye bad. Mikrosement er det ultimate fornyings produktet for å pusse . Badet fremstår som toppmoderne med den flisekledde veggen som ligner på betong. Stil uten tidsbestemmelse er et av arkitekt Mette Nygaards . De fant plass til et ekstra bad i trappen.


Vurderer sterkt å få vegger på bad pusset istedenfor fliser. De har midler som brukes til å tette betong i forbindelse . På et mindre baderom i første etasje var situasjonen en annen: De forrige eierne hadde allerede pusset det opp, kort tid før Rasmussen flyttet .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue