Glass sofabord

Godt utvalg av sofabord til stuen – Skeidar. Vi på Trademax vil gjøre det komfortabelt for deg og dine venner, derfor har vi samlet ett stort utvalg av salongbord i for eksempel eik og glass. Sofabord finnes å kjøpe online på Room21.

Kjøp lamper, hagemøbler, sengeklær, sofaer, radioapparater, hyller, glass, tepper og . Du finner flere varianter av bord; fra sofabor til avlastningsbord og lampebord i ulike materialer, størrelser og stilretninger til ulik bruk. Velg mellom en rekke størrelser og stiler. Ved å klikke på det sofabordet du ønsker å se nærmere på, får du opp flere .

Sofabord med bordplate og hylle i herdet glass. Størrelse flatpakket: Bredde: cm, Lengde: 1cm, Høyde: cm. Suppler sofagruppen med et lekkert sofabord som oser av stil. Se utvalget av sofabord i ulike materialer og utførelser. Country sofabord i resirkulert furu (90x90).


Old Amsterdam sofabord i stoff+tre+glass (Soft grey - 130x70). Størrelse flatpakket: Bredde: cm, Lengde: 1cm, Høyde: cm. Mer omLuzon sofabord; Bla iKatalog; Ønsker duBetalingsutsettelse?


Et sofabord som passer resten av innredningen.

LIATORP bor grå, glass Lengde: cm Bredde: cm Høyde:. Vi har stort utvalg av sofabord til stuen i ulik design og størrelse. Kjøp sofabord på nett og få det levert rett hjem.


Vi har et bredt utvalg av glass sofabord hos Møbel24. Finn et moderne sofabord med glassbordplate til stuen. TS Bordene fra Gubi er designet av GamFratesi Design Studio, som består av duoen Stine Gam og Enrico Fratesi, som begge er møbelarkitekter.


Her finner du informasjon og priser om våre flotte stue og sofabord. Farger: Kromet stål med sort eller gjennomsiktig glass.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Liten bordsag

Marrakech farge stue