Smalt skoskap

UTNYTT PLASSEN: Et smalt skoskap tar ikke mye plass, men rommer mye. Ikea har for eksempel rimelige skoskap i flere størrelser. Det er et trist faktum at skopar som ligger i en haug av fottøy, kan komme fra hverandre.

Med et skoskap er det enkelt å hjelpe dem å holde sammen og gi hvert . Eldre høyt og smalt skap i klassisk stil. Se vores store utvalg av praktiske skoskap her. Vi har skoskap i massivt tre, metall, moderne høyglans eller i et mere rustikkt look.


KAN BYGGES PÅ: Trones skoskap kan du bygge på i høyden og. Skoskap er så smale at de uansett neppe vil skape et ruvende uttrykk. Mange skoskap er veldig smale og derfor kan se lett se ut som en klump. Selv har hun satt flere smale hyller inn i et vanlig gardrobeskap, noe . Salerunner er Norges største salgsside og i dag har vi 1977rabatterte produkter.


Et smalt skoskap er perfekt i en liten gang og holder orden på fottøyet. Vi har en smal gang som i grunnen ikke kan møbleres, men nå har jeg kommet fram til at vi kan ta sjansen med et skoskap. Vi slet lenge med å finne skoskap som var smalt nok. Skoene har vært så utrolig rotete, så jeg har funnet noen rimelige hyller fra Søstrene .

Skoskap kan nemlig være praktisk fremfor skohyller. Et smalt og høyt skoskap utnytter plassen godt, og du kan kanskje få plass til to skap ved . Det finnes en rekke type skoskap på markedet. Fordelen med disse er at de er smale og tar svært liten gulvplass. BufretSe vores store utvalg av praktiske skoskap her.


XL Skoskap med deksel 1x 1cm svart. XL Eik Skoskap med en Skuff og Glass Topp.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue