Zanda protector takstein

Det unike overflatebelegget gir taket et eksklusivt utseende, samtidig som det gir ekstra beskyttelse mot tilgroing og UV-stråling. Zanda Protector Betongtakstein – FDV datablad. Farger: Teglrø Svart, RøBrun og Mørk grå.

Bedriftsinformasjon: Produsent: Monier AS. Zanda er Norges sterkeste og mest solgte takstein og kommer i et rikt utvalg farger og overflater. Zanda Protector ble lansert i 20og har siden den gang vokst . Den ru, granulerte overflaten har høy friksjon og fungerer som snøfanger opp til et takfall på 35°.

Takstein Monier Zanda Protector Svart har et unikt overflatebelegg som gir taket et eksklusivt utseende samtidig som det gir ekstra beskyttelse mot mosevekst og . Zanda Protector - Å velge takstein som nytt tak har mange fordeler, her får du vite noen av dem. De anbefaler Zanda Protector takstein, den er dobbeltkrum. Har sett for meg Skarpnes, som har en fin enkeltkrum betongstein.


Zanda betongtakstein er Norges mest solgte takstein. Våren 20ble det lagt Zanda Polar betongtakstein på huset mitt, dette skulle ifl. Takstein Monier Zanda Protector Svart har et unikt overflatebelegg som gir taket et . Zanda Protector har en sterk, glansfull og holdbar overflate.


Siden lanseringen i 20har den vokst seg til å bli en av våre mest populære takstein.

Monier har revolusjonert metoden for å lage ru takstein, kvarts og fargepigment blir støpt inn i taksteinen før . Innen betongtakstein er det navn som heter Zanda Rustikk, Zanda Protector, Zanda Elegant, Zanda Vestland og den .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue