Batteri sirkelsag

For ikke lenge siden testet vi et par batteridrevne sirkelsager. Konklusjonen ble at de er utmerket til de fleste jobber om du ikke skal sage veldig . Nå kan det lønne seg å kjøpe en sirkelsag på batteri.

De har blitt sterkere og er mye enklere å håndtere enn de tradisjonelle med ledning. En sirkelsag skal også ha et godt grep og være enkel å justere i dybde og i. Noen av sagene kommer med kun ett batteri, det må du ta med i . V, 136MM (z-modell leveres uten batteri og lader).

Vi tester produkter i den nye serien og begynner med sirkelsagen. Batteridrevet sirkelsag i Clas Ohlsons nye volt LXC-system. Finn ut om du ønsker deg en tradisjonell med ledning eller om du foretrekker en batteridrevet der ett og samme batteri kan brukes til flere maskiner.


Vi har produkter fra Bosch, Makita, Hitachi, DeWalt og andre ledende merker. Har du høye krav til nøyaktige kutt og rene snitt eller . Dessuten er de svært lette og motstandsdyktige. Høykvalitativ, ledningsfri sag med laserlinje for nøyaktige snitt.


Kan stilles inn til gjæring og knapp til låsing av spindel.

Batteridrevne sirkelsager er tyngre enn de elektriske, men fordelen med å slippe ledningen veier opp, sier en av deltakerne i Byggmesterens . Som den verktøyavhengige jeg har blitt, så blir neste kjøp en sirkelsag. Veldig hekta på Makita for tiden, og har handlet alt i det! Er på utkikk etter ei batteridrevet sirkelsag. Har sett litt på denne,men siden jeg ikke har så god peilig på verktøy så spør . Tester av verktøy, tester av driller, tester av multikutter, tester av sirkelsager, tester av elektriske skrutrekkere, tester. Batteridrevet sirkelsag GKS V-LI, Høyeste kutteytelse i sin klasse, Kapper inntil sponplater (9x mm) på bare én batterilading, Electronic Motor . Mye effekt med XR batteriene gjør at jobben går fort unna.


Makita DSS610Z sirkelsag 18V Li-ion SOLO (uten batteri og lader). Sirkelsag gir profesjonell ytelse til gjør-det-selv-folket. Ryobi har annonsert en ekstremt kraftig batteridrevet sirkelsag som det nyeste medlemmet av ONE+ .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue