Hyller på vegg

Med vegghyller kan du bruke tomme vegger til oppbevaring og utstilling av favorittingene dine. Vi har hyller i mange ulike stiler, og de matcher resten av . Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser.

Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. MØBLER › OPPBEVARINGBufretLeter du etter hyller og benker til stuen din? Trademax tilbyr et stort utvalg av møbler.


Oppbevar favorittbøkene og dine fineste ting i flotte reoler og hyller fra Bolia eller lagre det unna i en skjenk, skap eller en fin liten eske.

Vegghengte hyller frigjør gulvplass, og er dessuten veldig i tiden. Velkommen til et enormt og variert utvalg av hyller og skap til barnerommet. Vi har alle typer: oppbevaringshyller, bokhyller, vegghyller, barnekommoder m.

Skap en spennende vegg med et stilig tapet og en diskré bokhylle til liggende bøker. Sett opp to lange hyller som strekker seg fra vegg til vegg. En sjarmklump av en hylle lager du kjapt av hylleplater og pianohengsler.


Når du setter hyllen inntil veggen, skrur du den fast gjennom . Behøves det mer hylleplass er det bare å supplere med en gavel og noen hyller. En Stringhylle passer like bra på en stor vegg som en liten. Montere vegg-til-vegg hylle uten synlige fester.


Hei, Jeg vil gjerne feste en hylle over vinduet i et av rommene i leiligheten . Montering av hyller på vegg, utført av Ope i Stavanger og omegn. Sammenlign priser i mer enn 2butikker!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue