Hundehold i borettslag

Det er få ting som er egnet til å vekke så mye harme blant naboer i en trappeoppgang, som å ta til seg en hund eller katt. Ja her kommer vi nok inn på et følsomt tema! Du kjøper deg en selveierleilighet og flytter inn med hunden eller katten din, og har ikke tenkt over . Lurer litt på hvilke lov som gjelder hund i borettslag.


Jeg og min samboer har tenkt å få oss hun og måtte søke styret i . Det hjelper ikke om det er vedtekter i borettslaget som forbyr hundehold. Hvis det er gode grunner for å ha dyr og det ikke er til ulempe for de .

Borettslaget hadde i saken et forbud mot hundehold av rasen amstaff. Tingretten kom i saken frem til at eieren av hunden i det konkrete tilfellet hadde lov til å ha . Det samme gjelder at en hund bjeffer som vakthund. Men vi gjorde feilen å få hunden dagen før vi søkte om tillatelse fra borettslaget ang hundehold. De positive sidene av hundehold er godt dokumentert, både for barn, voksne og ikke minst eldre.


En nylig avsagt dom i Agder lagmannsrett konkluderte med at et borettslag ikke med. Her kan du lese hva advokaten har å si om hundehold i borettslag, høre fra allergispesialisten, møte. Peggy som måtte kjempe i retten for sin hund og . Hos oss bestemmer de til og med at en ikke kan passe familiens hund uten at eier er med?

Endringer i husleieloven førte til at hundeeieres rettigheter i borettslag ble større. Nå mener også et flertall av befolkningen at hundehold bør være lov i alle . Er egentlig forbud mot dyr i vårt borettslag, men vi har katter og hund. Mange som ikke har oppdatert seg på nye regler. Den nye Husleieloven har gjort det enklere å ha hund og katt i borettslag.


En andelseier med tre barn ønsket seg hund for at barne skulle lære ansvar og ikke komme hjem til et . Rettigheter og ulemper: Hund i borettslag Mange hundeeiere får nei når de spør om de kan flytte inn med hunden sin i et borettslag. Plagsomt for både hund og eier, men strengt tatt ikke noe som angår andre. I Emmeline-rettssaken hadde en andelseier i et borettslag skaffet . Du tvingas välja: kamphund eller lägenhet.


Allmännyttans bostadsbolag vill skärpa reglerna för hundägare. Kontrakt om hundehold i Solhøgda Borettslag.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue