Integrert peis

Med integrert peis og pipe kan du installere peisen tidlig i byggeprosessen. Se vårt utvalg innebygd peis her - Nordpeis. Våre ovner og peiser har høy varmeeffekt, og utnytter veden optimalt.

Hadde en drøm om å få integrert en tosidig peis i veggen mellom kjøkken og stue, men dette ble for dyrt og nå ser vi på alternativer. Varmefag har Norges største utvalg av peiser og ovner. Enten du er ute etter egendesignet peis, en varmelagrende og økonomisk kakkelovn eller en prisgunstig . Den nye pipe-peisløsningen åpner for nye og fleksible innredningsmuligheter.

Peisen er integrert som et brennkammer i pipen og krever derfor ingen ekstra . Dette er Jøtul - Timeless Norwegian Craft. Jøtul har siden 18vært verdens ledende produsent av peiser, vedovner og peisinnsatser i støpejern. Våre ildsteder tilfredsstiller verdens strengeste krav til ren forbrenning.


Forskningsresultatene viser at riktig installasjon av ildstedet og ved av god. Nordpeis Lisboa er en smal peis med integrert brannmur som tar svært liten . Vi vet at når du kjøper peis, vil du at investeringen skal vare. Peisen er integrert som et brennkammer i pipen og krever derfor ingen ekstra plass. Celsius+har et rent og moderne design med stor glassdør .

Kingfire er en moderne peis- og pipemodul der selve peisovnen er integrert i pipa og derfor ikke opptar verdifull gulvplass. Peis og Peisovn, Markiser, Grill, bio, innsats. Nordpeis Lisboa er en smal peis som tar svært liten gulvplass, med integrert brannmur.


Kårstua er en kårbolig i tømmer med stavlaft sval, fra Moen gård ved Otta i Gudbrandsdalen. Stue med sofagruppe og peis, integrert kjøkken med spiseplass. Peisen Odin har en grunnmodul som kan installeres tidlig i byggeprosessen sammen med pipen.


Om du ønsker, kan du velge blant ulike fronter og vedhyller.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue