Polske arbeidere i norge

Flere tusen polske håndverkere strømmer hvert år til Norge. Etter at Norge åpnet opp for arbeidsinnvandring i 200 har det skjedd en . Les også: Polske arbeidere stoppes av stereotyper. Joanna Derdowska presiserer at hun ikke kjenner det polske miljøet i Norge godt. Flertallet av polske arbeidere jobber på korte kontrakter i bygg- og anlegg.


Polakker får seg lett jobb i Norge, men arbeidet er ofte midlertidig og usikkert, og de . Polakker i Norge, det vil si innvandrere i Norge fra Polen, er den største av.

Statistisk Sentralbyrå hadde gjennomført en undersøkelse og resultatene viser at det bodde 1polakker i Norge ved det siste årsskiftet. Etter 20begynte flere polakker å jobbe i Norge som fysiske arbeidere, særlig på korte kontrakter fra bemanningsselskapene i bygg- og anleggsbransjen. Ring oss for en rask og gratis befaring med pristilbud tlf: 4030Oslo Bergen Bærum Ski.


Dermed har kritikerne et poeng: brakketilværelsen er ikke lenger representativ for hvordan polske arbeidere lever i Norge. Kommer du til Norge for å arbeide for en norsk arbeidsgiver, skal du betale skatt i Norge av alt du tjener i Norge. Etter at du har kommet, må du henvende deg til .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue