Montere ovn

Når man skal installere en vedovn eller en peis er det noen ting man må ta hensyn til, enten man. I Norge har man lov til å montere en peis eller vedovn selv. Vi monterer ildsteder – raskt og effektivt ! Oppussing del av montering av vedovn. Før jeg kjøper ovn eller peis, hva må jeg tenke på?


Trengs det en ovn som avgir mye varme eller er det fordel med en . Det er viktig at din nye peisovn kan monteres forsvarlig der hvor du ønsker.

Du skal dermed være sikker på at plasseringen er i tråd med norske forskrifter. Forsikre deg om at ildstedet blir montert og brukt ifølge de anvisnin- ger som er beskrevet på de følgende sidene. På stussen til ovnen er de siste 3cm tynnere en resten, der sitter det en pakkning. Enten du monterer en ovn du har kjøpt brukt, eller en du allerede har, kan du bruke fremgangsmåten . Hvis du skal installere en ny peisovn, må du følge reglene.


På den måten kan du ta i bruk ildstedet med en gang det er montert. Nei, gulvet må dekkes til med en stålplate i bunnen . Våre ildsteder tilfredsstiller verdens strengeste krav til ren forbrenning. Våre ovner og peiser har høy varmeeffekt, og utnytter veden optimalt.

Drømmer du om en gammel, sjarmerende vedovn i boligen? Tidligere trengte du bare å søke om lov til å montere ovner produsert mellom . Det er viktig å tenke på at man egentlig har et bål midt i . Forsikre deg om at ildste- det blir montert og brukt ifølge de anvisninger som er beskrevet på de følgende sidene. I et gammelt hus kan det være mange penger å spare på varmekostnadene ved å montere en vedovn. Følg med når det bores hull i pipa og Lasse monterer sin.


Skal du kjøpe brukt ovn, så sjekk om den er rentbrennende! Ved montering av ildsted i eksisterende bolig er det eiers ansvar at monteringen . Montering av ovn og montering av peis krever at man tar hensyn til en del momenter. Dette må man gjøre enten man velger å montere ovnen eller peisen selv, . Montering av peis er et av våre arbeidsområder. I tillegg kan vi hjelpe bedrifter og privatpersoner med montering av ovn.


Det er ikke lenger lov å selge eller montere gamle ovner som ikke tilfredsstiller dagens krav til lavt partikkelutslipp.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue