Kalkfjerner

Finnes det noe man kan ha i sistern til toalettet som gjør at det ikke blir stygge flekker i toalettet og som fungerer. Fjerner kalkslør fra vannmerker på glassvegger, armatur og fliser. Hvis det er mye kalk brukes en klut før . Borup Tyktflydende Kalkfjerner er velduftende og derfor behagelig at arbejde med.


BRUKSOMRÅDE: KALKFJERNER brukes til å fjerne av sementslør og kalkutslag på natursten og fliser. SPESIELLE EGENSKAPER: KALKFJERNER er et . Vi har siden 19tilbudt private og erhvervsdrivende en forebyggende vandbehandling med kalkfjerner til vandrør, der har hjulpet dem af med tilstoppede .

I dusjen samler det seg mye kalk og siden eddik er surt og har lav pH, fungerer det derfor som kalkfjerner. KALKFJERNER er et effektivt middel til fjerning av kalkavleiring, ruststriper og saltbelegg i våtrom, . Kalkfjerneren rengjør også det du ikke ser. Kan kjøres i oppvaskmaskinen etter vanlig . Surt, kalkløsende rengjøringsmiddel med kontrollert funksjon. Lilleborg Profesjonell lanserer kalkfjerneren Suma AntiKalk D54. Akemi Urin-og kalkfjerner er et vannløselig rengjøringskonsentrat på basis av anorganiske syrer med ikke-ioniske tensider.


Relekta Kalkfjerner er et kraftig og syrebasert middel (pH 0) til oppløsning av kalk, korrosjon, rustavleiringer og sementslør.

Egnet for bruk i og rundt basseng, toalett, dusj og garderobe. Køb Borup Kalkfjerner tyktflydende 1ltr på XL-BYG. Stort udvalg, god pris og hurtig levering.


Sani Calc free kalkfjerner Effektiv kalkfjerner til syrefaste, harde overflater. Kalkbelegg på gulv, vegger og andre sanitære overflater fjernes raskt og effektivt. Rengjøringsmiddel for fjerning av oksider, rustrenner og kalkbelegg i dusjrom. Spray på og la det virke i 2-minutter før det skylles av. Surt rengjøringsmiddel for skumrengjøring i næringsmiddellokaler, bad og dusjlokaler.


Leveres komplett med pistol, ekstra spylemunnstykke, lokk til beholder, stativ for feste på vegg og klype til tablett boks. Kalkfjerner til kaffemaskiner, vaske- og opvaskemaskiner, tidl. Kalkfjerner til fliser, håndvaske, rustfrit stål m. Et surt kalkfjerningsmiddel for fjerning av grove kalk og rust avleiringer på toaletter, vaskeplasser, badekar, dusjrom og svømmehaller.


Biofa Kalkfjerner er et naturlig og effektivt rengjøringsmiddel velegnet for toalett, dusj, servant, badekar, oppvaskbenk osv.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue