Teknisk ull

Vet du forskjellen på teknisk -og ullundertøy og når du helst bør bruke teknisk undertøy? Inneholder ull som gir varme og puster godt. I motsetning til bomull, vil teknisk undertøy i ulike syntetiske fiberkvaliteter.

Velg syntetisk undertøy til høy aktivitet, og ull til lav aktivitet og kalde dager. WoolLand sportstøy til en aktiv hverdag i teknisk ull som puster og absorberer fuktighet. WoolLand sportstøy mann til en aktiv hverdag i teknisk ull!


Som oftest benytter man her ull eller et teknisk stoff eller såkalt superundertøy.

Bomull binder fuktighet og er helt ubrukelig til dette formålet om man skal være i . Ull er det eneste materialet som isolerer selv om det er blitt vått. Syntetisk undertøy kalles også teknisk undertøy eller superundertøy. Supert utvalg, og alltid nyheter av beste kvalitet på ull klær og undertøy. Bergans Middagstind jacket Black Teknisk, komfortabel jakk.


Bergans Tromsø Wool Lady Coat Black Mel Kåpe i teknisk ull. I motsetning til bomull vil teknisk undertøy i ulike syntetiske. En blanding av syntetisk og ull, med syntetfiber innerst og ull utenpå er ofte den . Spar 7kroner på lekkert ull-sett fra Kari Traa!

Vi kan ikke lenger fornekte det – høsten har kommet . Produsenten kaller ullmaterialet for teknisk ull - utvendig ser det noe ut som tovet ull. Materialet består av prosent ull, oppleves slitesterkt . Mange av de tekniske stoffene er lette og myke, men isolerer ikke like godt som ull. Aclima CoolNet passer for deg som driver med høy aktiviteter som langrenn, . Kari Traa Svala-buksen er et elegant, sexy og sporty superundertøy som gir god komfort på aktive vinterdager.


Hurtigtørkende stretchmateriale som varmer og . Devold Energy - til trening med høy intensitet! TEKNISK ULL TIL TRENING MED HØY INTENSITET. Devold Energy er lett, teknisk og funksjonelt treningstøy . Bjørn Dæhlie Northug Tyin teknisk ullsett dame. Slik fjerner du de vanskeligste flekkene fra ull. Her er de beste tipsene til å fjerne vanskelige flekker fra ull.


Jeg bruker tynn ull, men holder ikke veldig høy intensitet på treninga. Liker best den trøya med halvhøy hals og glidelås for lufting.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue