Plastplater

Vi produserer og leverer plastplater tilpasset landbruk og næringsmiddelindustri. Vi har et stort lager og rask levering av de aller fleste dimensjoner. PolymerTrade forhandler flere typer plastplater: Plater av gjenvunnet plast: Massive PE-plater i tykkelser fra til mm, sort og grå farge. Kompakte plastplater for fuktige og krevende miljøer! Ingen dyr gnager på disse platene, og de tåler alt av vanlige kjemikalier, slag og spark.


Hvis plastplatene skal være såpass tynne som til mm og i størreslen 1xmeter så skal det minimalt til før de bøyer seg. Vi lagerfører plastplater i PE-HD 5(skjæreplater) og PE-HD 10(Glilett).

I tillegg har vi plastplater i transparent PC-karbonat (tilsvarende Lexan-plater) på . Plastplater - plastplater, plast, plexiglass, plastic products, plastprodukter, aluminium, plastrør, profileringsartikler, skilt - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Transparente og slitesterke plastplater som kan varmbøyes, bores, sages, graveres m. Polykarbonat er lett å forveksle med akrylglass. Polykarbonat (PC) er en transparent termoplast med eksepsjonell . Det ideelle produktet til bygg, landbruk, fiske og industri.


Driver å skal lage meg en Ground Station koffert og er på jakt etter type: Plast-plater 4-5mm tykke, ca. Har nåken erfaring med slike veggplater, og evt . Husk på at plastplatene skal overlappe hverandre med minst to bølger. Husk også på å legge den siden av plasttaket med taperemsen ”this side out” mot solen . Nå sommerstid ønsker jeg en tynn plastplate opp på gitterrista.


Dette av tre grunner: 1) Unngå at tynne stol- og bordbein forsvinner ned i . Vi fører plastplater i halvfabrikata eller leverer maskinert til ferdige detaljer ved vårt verksted. Vi fører et bredt spekter plater til alle formål med hovedfokus på . Skal trapesplatene på uthuset være av plast eller stål? Et plasttak gir lys i hele rommet, og en . Skulle gjerne hatt tak i noen tynne plastplater, cs 2-mm tykke med størrelse på 50cm x 2cm Disse skal jeg ha på vegg over kjøkkenbenk .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue