Blodprøvetaking i praksis

Blodprøvetaking i praksis (Heftet) av forfatter Astrid-Mette Husøy. Kunnskapsbaser prosedyre for venøs blodprøvetaking på barn og voksne i. Av: Astrid-Mette Husøy Forlag: Akribe ISBN: 9788279500995. Trykk her for å søke etter flere utgaver. Blodprøvetaking i praksis gir en innføring i alle sider ved blod- og urinprøvetaking og er en praktisk håndbok for alt helsepersonell som har ansvar for blodprøver . Boken er en håndbok i blodprøvetaking for alt helsepersonell som tar blodprøver.


Det gis en innføring i alle sider ved blod- og . Blodprøvetaking i praksis, Astrid Mette Husøy, 200 1. Anmeldelser - Husøy, Astrid Mette Blodprøvetaking i praksis 1s, tab, ill. Denne andre utgaven av Blodprøvetaking i praksis er først og fremst skrevet for bioingeniører, sykepleiere og helsesekretærer som er . Blodprøvetaking i praksis av Astrid-Mette Husøy - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Blodprøvetaking i praksis on ResearchGate, the professional network for scientists. Venøs blodprøvetaking, som er en viktig del av den preanalytiske fasen,.


Vi har nå blodprøvetaking i praksis fra Finn. Målgruppe: Helsepersonell som ønsker opplæring i venøs blodprøvetaking. Kurset gjennomføres med teori før vi utfører blodprøvetaking i praksis. Hun er forfatter av boken Blodprøvetaking i praksis og er en ettertraktet foredragsholder. Programmet for kurset: Blodprøvetaking og preanalytiske forhold.


Praktisk øvelse og teknikk i blodprøvetaking, arrangert av Noklus Østfold. Hun er forfatter av boken Blodprøvetaking i praksis og er en ettertraktet foredragsholder. Det anbefales også å kjøpe kursboken Blodprøvetaking i praksis. Astrid-Mette Husøy, Blodprøvetaking i praksis, 1. Eva Eikebrokk mener at det hadde vært mer lærerikt å ha praksis. Blodprøvetaking - en utfordring for studenter i praksis.


Hematologi og kvalitetskontroll 4; Immunologi 3; Kjemi 2; Praksis 1. Praksis omfatter uker i et medisinsk biokjemi laboratorium der. Ekstern praksis: Laboratoriearbeid og blodprøvetaking i medisinske laboratorier - en uke på Blodbanken og en uke på Hematologigruppen, Medisinsk biokjemi. Akribe 2005) Med preanalytiske feil menes det at analyseresultatet kan påvirkes av faktorer før prøvetaking, under .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue