Bolseth glass

Bolseth Glass AS er en av Norges ledende fasadeentreprenører, med lang erfaring med glassfasader. Bedriften har hovedkontor og fabrikk på Sandane i . Bolseth Glass AS er en norsk entreprenørbedrift som produserer bygningsartikler av metall og installerer glassfasader. Bedriften startet som en familiebedrift i . Kontaktinformasjon for Bolseth Glass AS Sandane, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Bolseth Glass AS vart grunnlagt på Sandane i 19av Magnus Bolseth frå Jølster. Magnus Bolseth selde i 20aksjane sine i Bolseth Glass AS til dei tre .

Omsetnaden fall med millionar, og resultatet før skatt . Bolseth Glass AS på Sandane hadde i fjor eit resultat før skatt på pluss millionar kroner. Det er betre enn 2013-resultatet, men mindre enn i . Styrets leder, Morten Ove Bolseth (f 1955). Produksjon, montering, service og salg av produkter til byggebransjen og annen virksomhet som står i naturlig forbindelse med dette. Familiebedrift etablert av Magnus Bolseth. I dag eig sønene Geir Atle, Jan Helge og Morten kvar sin tredel av selskapet med vel tilsette.


Bolseth Glass AS har brukt store ressursar på produktutvikling og forsking. Det er nøkkelen til å møte utanlandsk konkurranse. Ny produksjonslinje, tilbygg til eksisterande bygg, på Sandane.


Førde Sementvare har : Prosjektert plasstøypt betong. Grunna auka ordretilgang søker vi etter nye . Her finner du informasjon om ledelse og styret i Bolseth Glass AS. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Schüco Partner Bolseth Glass AS er godt i gang med montering av elementfasader til Kunst- og designhøyskolen i Bergen. Bolseth Glass har besøksadresse Industrivegen 68Sogn Og Fjordane.


Bedriften ble stiftet i 19og er registrert som AS under bransjen produksjon av . Regnskapstall for BOLSETH GLASS AS(914701821) på EBedrift. Vi er veldig uenige i dommen, og mener tingretten kom frem til riktig resultat, sier Bolseth Glass' advokat, Brynjulf Næss fra Kluge. Opplysinger om Bolseth Glass As fra SANDANE. Se beskrivelse av foretaket, meninger, adresse, ankomst, kontaktopplysninger, lignende foretak, foretak i . Bolseth Glass har hatt leveranse av glassfasader, dører, inngangspartier og glasstak.


Bedriften Bolseth Glass AS i Sandane i Gloppen kommune driver innen bransjen metalldørerproduksjon. Bolseth Glass i Sandane, anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i . Video: Ole Kristian Solheim Gjerløw Sondre Utheim Irene Sæten Klipp: Sondre Utheim Musikk: Foreground Set - Good Luck . Schüco Partner Bolseth Glass AS monterer spesialkontruert elementfasade.


Kunst- og designhøgskolen i Bergen samarbeider med Statsbygg . Bolseth Glass AS har besøksadresse Industrivegen 68Sandane. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AS under bransjen Produksjon av dører .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue