Låseservice bergen

Benytt kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat. I løpet av over år har vi opparbeidet oss solid erfaring, som våre kunder i Bergen og omegn kan benytte seg av. Vi tilbyr alt innen lås og nøkkelservice, samt . Vi sikrer din eiendom leverer alt fra lås- og nøkkelservice til komplette. BufretLignendeBergen Låsservice samarbeider med Stansefabrikken, Norges ledende leverandør av postkasser til rekkehus, borettslag og bygårder.


Kontaktinformasjon for Bergen Låsservice AS Ulset, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Kontaktinformasjon for Låsservice avd Bergen Nesttun, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Vi søker etter nye medarbeidere, med erfaring fra bransjen. Heikki Bruvik AS søker hele tiden etter erfarne montører i Bergen. Prosjekttype Næring; Beliggenhet Åsane, Bergen kommune; Kunde: Bergen Låsservice Eiendom AS; Kontaktperson: Arne Kleivdal. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi tar oppdrag for både private og næring i Bergen og omegn.


Låser en kompetent og fullstendig løsningsleverandør av tekniske løsninger innen lås og . Bergen låsservice AS har i over år levert lås og beslag tjenester i Hordaland. Vi er et TrioVing sikkerhetssenter og har fagekspertisen som leverer kvalitet . Sandbrekkevegen 9 52Nesttun (Hordaland).

Din lokale leverandør av sikkerhet og trygghet! Nøkkel Gruppen AS - Nøkkel låsservice, låsesmed tjenester låsvakt24. Bergen Låsservice inngår kontrakt med Kværner vedrørende levering av lås og beslag til den nye plattformen Edvard Grieg I sterk konkurranse med flere . Flott bygg i Åsane, med adresse Kollåsen 1. Bergen Låsservice har sin virksomhet her, med salg, montasje, lager og butikk i deler av første og andre etasje.


Det er med glede vi kan meddele at de to låsselskapene Låsservice AS og. Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør i Låsservice AS. NØKKELPERSON: Da Ståle Raa overtok Låsservice i 200 hadde selskapet tre ansatte og en omsetning på millioner kroner.


Postadresse: Postboks 24Solheimsviken, 58BERGEN Telefon: 00. Bransje: Annen, Lås og beslag, Håndtverkstjenester, Verktøy og festematriell . Bergen Låsservice AS har besøksadresse Kollåsen 51Ulset og postadresse Postboks 5 58Bergen. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AS . Bergen Låsservice skal levere lås og beslag til den nye plattformen Edvard Grieg (illustrasjon: Kværner). Triumph International er verdensledende innen undertøy.


Vi vil at våre kunder skal oppleve at de får det . Postadresse, Postboks Ulset, 58Bergen. Bergen Låsservice AS - Trioving Sikkerhetssenter 50. Vi er pr i dag ansatte men vi ekspanderer stadig. Vi utfører alt innen fysisk sikring samt at vi .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue