Læreplasser hordaland

Informasjon fra Hordaland fylkeskommune om. Som lærebedrift er du med på å sikre rekrutteringa av fagarbeidarar i fylket. Det er i dag meir enn 17lærebedrifter i Hordaland – og det blir stadig fleire. Læreplasser - læreplasser, fagopplæring, lærebedrifter, lærlinger, opplæring, opplæringskontor, fagopplæringskontor, fagutdanning - Finn firmaer, adresser, . Vi søker flere læreplasser i kontor og administrasjonsfaget.


NHO Hordaland utvider med dette sin medlemsservice ved å bistå din bedrift med . Torbjørn Mjelsta fagopplæringssjef i Hordaland fylkeskommune, er redd.

Det er mange forskjellige måter å nå et fag- svennebrev i dag, se utdanningsløpet her. BYGGOPP er alltid interessert i å få flere lærlinger til bygg- . Formidlinga som Hordaland fylkeskommune gjennomfører, er først og fremst for søkjarar med ungdomsrett og . Felles for begge fylkene er at kommende elektrikere og mekanikere for lette kjøretøy sliter mest med å få læreplass. Hele klassen til Jack (18) og Robin (19) står uten læreplass etter tre år på automatisering yrkesfag.


Nedbemanningen i oljesektoren har ført til . Det mangler fortsatt mange lærlingeplasser . Hun håper yrkesfag og læreplass skal gi henne drømmejobben. I Hordaland har LO og NHO gått sammen om Aksjon Lærebedrift for å få flere .

Til tross for en økning i antall elever med læreplass, står flere hundre elever uten tilbud til høsten. På elektrolinja står hver andre elev uten . Securitas ser det som en viktig samfunnsoppgave å tilby læreplasser. Vi er godkjent lærlingbedrift for sikkerhetsfaget og kontor- og administrasjonsfaget. Det er mulig å få læreplass uten å ha fullført VGbygg- og anleggsteknikk og.


Hordalan Fjellarbeidsfag, anleggsmaskinfører, anleggsmaskinreparatør, . Av 17yrkesfagelever i Hordaland som er kvalifisert for læreplass og har søkt, står foreløpig fortsatt 4elever . Forskrift om vidaregåande opplæring, Hordaland. Samfunnskontrakten for flere læreplasser ble undertegnet av myndigheter og partene i arbeidslivet i. Det er en litt større økning i Hordaland enn i Rogaland.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue