Sjøentreprenøren

Noen av tjenestene innen undervannsarbeid: mudring, både rene og forurense masser, sprengning under vann, massetransport til vanns, tildekking og ROV. Sjøentreprenøren AS er spesialist på undervannsarbeid. Vi har utført en rekke oppdrag langs hele norskekysten og i Skandinavia for oppdragsgivere som større .

Kontaktinformasjon for Sjøentreprenøren AS Bergen, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Vi har utført en rekke oppdrag langs hele norskekysten og i Skandinavia for . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Sjøentreprenøren AS har besøksadresse Fjøsangerveien 6 50Bergen og postadresse Postboks 62null, 58Bergen. Vi i Sjøentreprenør Søyland As er en gjeng med entusiastiske og kreative karer. Vi har alle erfaringer fra bygge og anleggs bransjen, ut ifra varierende . Spesialisert bygge- og anleggsvirksomhet i 5068.


Klikk på lenken for å lese mer om Sjøentreprenøren AS. Sjøentreprenøren AS er lokalisert i Bergen. Sjøentreprenøren AS jobber med følgende Oppføring av bygninger aktiviteter. Bygg- og anleggstjenester i maritime og landbaserte prosjekter.


Som sjøentreprenør utfører vi oppdragene som får ditt byggeprosjekt trygt i havn.

Sjøentreprenør Søyland as, Mandal, Norway. Sjøentreprenør Søyland AS er et 4år gammelt selskap som har lekter. Sist uke fjernet Sjøentreprenøren masser rett foran Slipen i havna på Andenes.


Det gjør de på oppdrag fra Andenes båtservice AS. Juridisk selskapsnavn, Sjøentreprenøren AS. Gateadresse, Fjøsangerveien 6 50Bergen. Sjøentreprenøren har besøksadresse Fjøsangerveien 6 50Årstad Hordaland.


Bedriften ble stiftet i 19og er registrert som AS under bransjen annen . Photos and videos with the hashtag 'sjøentreprenøren' on Instagram. GODKJENT FOR ANSVARSRETT (NÅ: SENTRAL GODKJENNING): Sentral godkjenning er en generell prekvalifisering . Bedriften Sjøentreprenøren AS i Bergen i Bergen kommune driver innen bransjen bygg. Arctic Seaworks, sjøentreprenøren med hovedkontor i Hammerfest, er dundrende konkurs med en samlet gjeld på rundt 1millioner kroner, . Sjøentreprenøren AS er et firma som utfører yrkesdykking som undervannsentreprenør. Selskapet hadde i 20en omsetning på ca. Vi er svært tilfredse med at Arild har takket ja til utfordringen med å lede og utvikle Sjøentreprenøren videre.


Norge, med 3estimerte månedlige besøkende. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Fjøsangerveien 50Bergen 475-530-2330.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue