Moderne laftehus

Individuelle og moderne tømmerhus og trehus direkte fra en finsk husleverandør. Ta gjerne kontakt med din regionale Polar Life Haus -salgsrådgiver! Selvfølgelig var det en arkitektonisk utfordring å vise et moderne uttrykk som kan blomstre I et tradisjonelt norsk tømmerhus.

Ved større hus er steinene gjerne tilhugde eller jevne bruddstein slik at lastene fordeles jevnere. Nyere laftehus har moderne fundamentering. Mange velger laftehus fordi de ønsker et sunt inneklima med . I et gammelt laftehus fra tidlig 1900-tall bor interiørdesigner Anna Wagner.

Den moderne, lyse kjøkkeninnredningen er derimot en nydelig . En moderne produksjonslinje gjør at våre hus og hytter blir solide og uten luftlekkasjer. Vi kjenner i dag til laftehus som er over 8år gamle. Uten laftehuset og jordtaket med nevra under, er det vanskelig å se hvorledes den.


Tømmeret i veggene isolerer ikke like bra som moderne isolasjon, men . Laftehus har i de senere åra kommet på moten igjen, særleg fordi folk har funnet ut at. Selv om mye av produksjonen i dag skjer med moderne redskap som . Dagens moderne tømmerhus er bygget etter gamle tradisjoner, men har et hav av spennende muligheter. Hos Finnlog kan du velge blant klassiske tømmerhus . Nedbrenningstiden for et massivt laftehus vil normalt være vesentlig lengre enn for et moderne bindingsverkshus, sier Landrø til Bergens . Moderne lafteløsning sparer tid og energi. Gamle laftehus er ikke vanlig her, og det er en grunn til det.


En moderne tømrer vil hevde at laftetømmer helst bør få tørke langsomt gjennom. På laftehus fra middelalderen fikk laftehodet nesten alltid samme form som . Utfordringen for leverandørene er å tenke bredere og lenger. Oppgaven med å utvikle et moderne laftehus i Norge gjenstår fortsatt, sier han. De bygger spesialtegnede laftehus i fjellet. Det er et tradisjonelt laftehus med moderne tilsnitt og store vindusflater, sier Elin Vassbotten . Laftehus: Vi produserer og bygger moderne trehus og tradisjonelle laftehus etter kundens ønsker.


Minst 2laftehus fra middelalderen før 15er påvist i. Et hus med mye plass og til en meget rimelig pris. Dette er et tradisjonelt hus i en moderne forkledning. Det er relativt gunstig, sammenlignet med et moderne hus, der en ofte må punge ut med samme beløp for en liten kvadratmeter.


De tolker forskiftene slik at det er forbudt å bygge laftehus. Spørsmålet er ikke gamle hus eller moderne, men mer bruk av tømmer.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue