Moderne laftehytter

Her har vi samlet en rekke bilder fra våre håndlafta laftehytter. Lamell-tre er et mer moderne alternativ som gir en sprekkfri overflate og et mer stabilt byggemateriale. Laftestokken av lamell-tre er limt sammen av flere lameller .

Vår filosofi er å bygge velfungerende hytter med et enkelt og tydelig formspråk. Derfor utvikler „LATLAFT” en ny produktserie kalt „Moderne laft”. Dette tømmerhusdesignet vil en kjenne igjen på de store panoramavinduene, . Latlaft log cabins – laftekasser produsert av våre mestere kombinerer lange tradisjoner med bruk av moderne håndverktøy og fremragende kvalitetsstandarder.

Rene, funksjonalistiske hytter som fører arven fra Hallingdals gamle støler inn i. Og som en moderne tolkning av tidligere byggetradisjoner, er Sjemmedalhytta . Naturtilpassede, moderne hytter har stått i skyggen av laftehyttene. Våre hytter kombinerer moderne komfort og smarte romløsninger, med den tradisjonelle hyttestilen. Vi har sterk fokus på individuell utforming og kundene våre . Haukeli hytter og hus - der nye tradisjoner skapes.


Alt stemte, det måtte bli Haukeli hytter og hus jeg skulle gjøre denne reisen sammen . Vi ser er en klar trend der mange hyttebyggere foretrekker moderne løsninger, og laftehytter med store vinduer. Laftehytter, lafting av laftehus, håndverk teknikk (video).

Våre lafte og element hus og hytter representerer moderne konstruksjoner og . Tinde Hytter gir deg en hytte med varige verdier. DANEBU-serien er en moderne hytteserie som finnes i fem ulike størrelser, hytter og anneks. Veslenut er en moderne og spennende hytte.


Røroshytta har en moderne produksjonslinje for presisjonslaft. Vi benytter noe av det aller mest avanserte produksjonsutstyret for laft som finnes i verden, . Telemarkhytter leverer skreddersydde løsninger, eksklusive hytter som tilpasses. Rett design gir et stramt og moderne preg, mens profilert design gir et . Moderne laftehytte på Nordseter, prosjektert. Adresse: NORDSETERVEGEN 1226Lillehammer.


Holtardalen Tomta har flott beliggenhet midt i alpinbakker og skiløyper i Holtardalen i Rauland. Holtardalen er det nyeste og største utbyggingsområdet i . Moderne lafteløsning sparer tid og energi. U-verdi gjelder i forhold til uisolert laft i heltre. SL0er moderne hytte med mye plass for valutaen.


Den har hele 56m² men har mye plass på et lite bygg.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue