Frostet film

Den ser ut som frostet eller sandblåst glass. Folien er limfri, og du kan selv skjære den til og montere den uten vanskeligheter. Festes med selvklebende film på baksiden.

Valgt variant: L200xBcm, L200xBcm . Frostet glass (film eller spray?) Kokeplate. Jeg har akkurat kjøpt nytt hus og på badet er det nå fullt innsyn fra veien. D-c-fix glass vindusfolie transparent frostet 45x2m.

Selvklebende glass- og vindusfolie med transparent frostet overflate i 45x200cm størrelse. Sonte film har gjort det mulig å bevare det naturlige lyset i lokalet samt mulighet til å blende av møterommene etter behov. I vår nettbutikk kan du kjøpe vindusfolie kappet etter dine mål. Vi har et stort utvalg vindusfolier, både med og uten mønster. Påføres enkelt ved hjelp av selvmonteringskit.


Finnes også som frostet glass, speil, krakkelert . Når filmen er skrudd av, vil disse krystallene legge seg slik at. Gjør du det selv, får du frostet folie fra et par hundre kroner for en kvadratmeter. FilmTeam AS monterer folier og solfilm til bil og bygg.

Vi produserer det meste du kan komme opp med. Full innsynsbeskyttelse når du trenger det SmartGlass er en film som blir integrert på. Når melken har tørket ser nemlig glasset frostet ut. Folie, med eller uten mønster eller frostet effekt, er perfekt når du vil ha lyset inn, men holde nysgjerrige blikk ute. Frostet folie med stripe-mønster på kontor til delvis skjerming.


Kontorfronter med frostet folie med stripe-mønster. Vi leverer både innvendig og utvendig film, avhengig formål og glasstype. Vi legger også frostet folie på balkonger. På våre dekorfilmer kan vi enkelt printe eller . SONTE baserer seg på en digital film som monteres på alle typer glassoverflater, og kan gå fra.


Med et klikk går glassflaten fra gjennomsiktig til frostet. Tidligere hadde vi persienne for å dekke innsyn på badet, men ettersom dette ble litt rotete og mørkt fant vi ut at en frostet film på vinduene . Brukes ofte på vinduer på baderommet, der man ikke ønsker å kunne se gjennom, men fortsatt vil ha inn lys.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue