Sim kort leser

SIM-kortleser med USB-tilkobling og kompatibelt med GSM-og CDMA-kort. Denne allsidige SIM-kort-leser kan du lage en sikkerhetskopi av SIM-kortet dato . Skaff deg en multifunksjonell sim kort leser som du kan bruke til å lese og kopiere kontakter og meldinger - Bestill den online til en rimelig pris hos MTP.

Kjøp Sim-kortleser på nettet hos oss på 24hshop. Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. Generelt GSM Bands: GSM og CDMA Programvare: SIM-kortet Explorer (lese, skrive, kopiere, slette) Programvare Språk: Engelsk .

Du har en fingernegl -sized SIM -kortet i mobiltelefonen med alle kontaktene dine er lagret på den. Tror du ikke det er på tide å sikkerhetskopiere det ? Da kan du kjøpe deg en egen SIM-kortleser som kopierer ut numrene du har lagret på kortet. SIM-kopi gjøres med en spesiell SIM-kortleser . Har du en iPhone med defekt SIM-kort leser? En vikitg del av iPhone SIM-kort leser. Hvis den ikke kan ta imot SIM-kort, kan den ikke ringe.


Programmet Sitecom SIM Editor vil nå lese SIM-kortet og vise telefonnumrene. Det er masse nettbrett med slik mulighet, men jeg klarer ikke å lese meg til i.

Finnes det bærbar PC med simkort eller annen mulighet for å . Han har et gammelt telesimkort som han ikke husker pin-kode på. Har du en Sony Xperia Zmed defekt SIM-kort leser? En vikitg del av Sony Xperia Z SIM-kort leser. Jeg bestilte en slik en, og fikk en IDREAM SIM-kortleser (IKKE en Sunsway).


Den får jeg ikke til å virke, det ser ut til at det mangler driver for Windows på CD-en . Varenr: 11186 Produkt navn: Sim kort leser for iPhone 5s,5c,6+, Produkt beskrivelse: , Produkt info: Loddes til hovedkortet. Telefonen klarer ikke å lese sim-kort, dette finner du ut om du setter et annet sim-kort i telefonen. Virker det med et annet sim-kort i trenger du nytt sim-kort. Her er resultatene av ditt søk etter Utstyr til mobiltelefon sim kortleser. Sjekk tilgjengelighet og leveringstid på Utstyr til mobiltelefon hos de ulike nettbutikkene . Hvis du ser et varsel som sier Ugyldig SIM eller SIM-kort ikke installert, følger du denne fremgangsmåten.


Denne allsidige SIM-kort-leser kan du lage en sikkerhetskopi av SIM-kort dato direkte til datamaskinen. Bruk den medfølgende programvaren til å kopiere, lese, . Har en samsung ssom ikke leser sim kortet. Den funker på alle andre sim kort, men ikke mitt.


Byttet nylig fra telenor til netcom og etter det har. SD-kortleser på din Galaxy S men vet ikke hvordan å gjøre dette?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue