Spu isolasjon

For å ytterligere imøtegå behovet for slanke konstruksjoner har Kingspan Insulation utviklet Optim-R VIP isolasjon. SPU Isolering, som eies av Kingspan Insulation AB og som er leverandør av isolasjonsprodukter av PIR (polyisocyanurat), har nettopp fått en . Vi lagerfører PIR isolasjon i 3510 1mm.

Trekker ikke vann og verken krymper, råtner . Ved å benytte seg av PIR i stedet for standardisolasjon kan man få opptil ti prosent mer boareal, sier Torstein Svennevig i SPU Isolering. En film som visar montering av Spu-isolering i snedtak. Jeg lurer på om noen vet prisen på disse produktene?

SPU Isolering skriver i pressemeldingen at de har utført branntester av ulike konstruksjoner med PIR-isolasjon ved SP Firelab i Trondheim. Kingspan Insulation produserer markedets mest effektive isolasjon til bruk i nybygg og ved. SPU, som produserer PIR-isolasjon, har kommet til enighet med . SUPERISOLASJON av PIR selges rimelig grunnet rydding av lager. EFR isolasjon fra SPU Isolering AS løser utallige utfordringer i dagens og ikke minst fremtidens bygg.


For ytterlig informasjon om bruk av EFR isolasjon i vegger . Innehaver av godkjenningen SPU Isolering AS Slemdalsveien 70B, 03Oslo 2. Produktbeskrivelse SPU Isolering AS sine . PIR-isolasjon oppfyller brannklassekrav IE3 noe som betyr høy brannsikkerhet.

Ett billigt och snabbt sätt att skapa mer boyta är att isolera en vind i en villa eller ett flerbostadshus. Isoleringsskivorna Kooltherm och Therma har utmärkta isoleringsvärden, är hållbara och mycket miljövänliga. Så effektivt har du aldri kunnet etterisolere: Kingspan isolasjon satt utenpå. Du kan lese mye mer om Kooltherm på spu-isolering. Någon som vet var jag kan köpa SPU Isoleringsskivor i Sverige?


Bostaden i Umeå har gjort en utvärdering av tunn isolering bl. Vi har kollat på mineralull, lösull och så har vi även tittat på SPU-Isolering som bl a säljs hos Karl Hedin. Vi har kommit fram till att vi vill prova . SPU P påvirkes ikke av sopp og råte, og gir ikke grobunn for mikroorganismer. Bruksområde SPU P benyttes som isolering av konstruksjoner, f. Typisk70-talls hus, mye luftlekkasje; Lite isolasjon og mange kuldebroer; Stort oppvarmingsbehov. Planen er å etterisolere med 1mm SPU-isolasjon, Aerogel eller lignende lavtbyggende isolasjonsmateriale slik at gulvet får en U-verdi på . SPU, som produserer PIR-isolasjon, har kommet til enighet med byggevareprodusenten Kingspan Group om å bli en del av konsernet.


Elementene skreddersys til hvert bygg og gjøres ferdig med isolering og tekkes med ett lag papp fra fabrikk. Prisen på PIR er et godt stykke over standard-isolasjon. For å kunne utvide bruken av PIR i Norge har Spu isolering utført branntester av ulike.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue