Automatiker fagbrev

Gjennom befalsskolen får jeg studiekompetanse, lederutdanning og fagbrev som automatiker - og i tillegg lønn under utdanningen, sier Espen Mærvoll. En automatiker jobber med montasje, drift og vedlikehold av automatiserte systemer. Det kan for eksempel være dører som åpnes og . Jeg har alltid hatt en plan om å ta fagbrev som elektriker etter jeg har tatt fagbrevet som automatiker. Skolen sa fra starten av at de hadde et opplegg hvor vi tok . Som automatiker kan du få jobb i prosessindustri, mekanisk industri og i bedrifter som bygger, reparerer og vedlikeholder automatiske . Pga det teite fagbrevet så er jeg diskvalifisert fra slik utdanning.


Fagbrev som elektriker og automatiker - Andre jobberinnlegg27. BufretLignendeNår du har gjennomført videregående og har fagbrev i et av fagene i utdanningsprogram elektro så har du mange muligheter til videre utdanning i. En automatiker er en fagarbeider som jobber med drift, vedlikehold og montasje av. Lærlingeplass for å ta fagbrev Automatiker; Lærlingeplass som Elektriker . En rekke studier ved høyskoler og universiteter har åpnet for søkere med fagbrev. Gjennom å hevde deg i yrkesfag kan du dessuten få . Kompetansen etter endt kurs tilsvarer Vgog Vgautomasjon som sammen med godkjent praksis (praksiskandidatordningen) fører frem til fagbrev som auto. Jeg har per dags dato fagbrev som elektriker, og teknisk fagskole automasjon.


Nå har jeg lyst til å ta fagbrevet som automatiker.

En automatiker vil ikke uten videre oppfylle disse kravene. I praksis vil det unntaksvis være andre enn personer med fagbrev som elektriker . For å søke på en Automatiker stilling, hva trenger en med Telecom fagbrev for å koble opp til 1000v? Det å ha automatiker fagbrev er ikke å ha ett universalt fagbrev som kan brukes over alt. Elektriker fagbrev betyr at du kan jobbe innenfor . For en av våre samarbeidspartnere i Oslo søker vi dyktig automatiker med fagbrev. Vi ser etter deg som er serviceinnstilt, jobber selvstendig og . Y-veien er et studium spesielt tilrettelagt for personer med fagbrev.


Her finner du ut hvilke høgskoler som tilbyr hvilke studieretninger med Y-veien. Automatikere arbeider i prosessindustri, mekanisk industri og i bedrifter som installerer,. Here are the top Automatiker Fagbrev profiles on LinkedIn.


Get all the articles, experts, jobs, and insights you need. For å bli tatt inn i teknisk fagskole linje for automasjon, må søkeren ha fullført fagutdanning med fagbrev innen fagområdet eller ha minimum års relevant .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue