Usynlig bokhylle

Slik lager du en usynlig bokhylle til å ha de fineste bøkene dine i. Det har dukket opp noe vi snart kan kalle en sjanger innen bokhyller, der hylla rett og slett er laget av bøker. Minimalisme på sitt beste - i form av en svevende bokhylle!

Conceal bokhylle forsvinner helt när den fylles med bøker - Kjøp på Bluebox. Jeg kjøpte den på en Color line ferge Anonymkode: dc480. Etter et lengre fravær er jeg midliertidig tilbake igjen. Uken har flydd avsted som en vin man sørger for å ha nok å .

Gjør bøkene dine om til et flytende kunstverk som svever på veggen med denne geniale bokhyllen. Putt den nederste boken inni et metalstykke (se bilder) og legg deretter bøker oppå. Usynlig bokhylle består av solid metallplate og skruer.


Etter montering legger du eventuelt bøker på platen, så ser det ut som selve boken er hyllen! Eller bare ønsker å ha noe som ikke alle andre har? Da er denne magiske bokhyllen noe for deg . DEN USYNLIGE BOKHYLLE Kan din bøker sveve i luften? Med DEN USYNLIGE BOKHYLLEN så skjuler du alt utenom bøkene på din vegg.


En usynlig bokhylle er en hylle som er skjult i en stabel med bøker, skape illusjonen av at bøkene er flytende på veggen.

Her må man må ofre en gammel bok også trenger man ett lite vinkelbeslag til å lime fast i boka. USYNLIG HYLLE: Her kan vi tygt si at selve hylla ikke er for. Det har dukket opp noe vi snart kan kalle en sjanger innen bokhyller, der hylla . En annen morsom idé er en usynlig bokhylle fra Umbra, for deg som gjerne vil bruke bøkene som dekor. Var på Designtorget i Oslo og der fant jeg hylle, men hadde ikke. Hylleplaten dekkes av en bok som festes over platen som stikker ut, så kan du legge flere bøker eller andre ting oppå der igjen for å dekke pl.


Denne varianten henger boken opp som et bilde, slik at coveret på boken får en flott utstillingsplass. Den usynlige hyllen Conceal fra Umbra får bøkene dine til å sveve på veggen! Beskrivelse: Veggmontert Floa Bracket Skjul egen Usynlig bokhylle Dette er en helt ny og høy kvalitet Wall Floating Book Hylle , gjør bøkene dine i orden og . Søk etter usynlig bokhylle ga Gult treff. Conceal bokhylle forsvinner helt när den fylles med bøker – Kjøp på. Usynlig bokhylle Conceal (2-pkn) – Minimalisme på sitt beste i form av . Usynlig bokhylle Conceal (2-pkn) - Minimalisme på sitt beste i form av en svevende bokhylle!


Conceal bokhylle forsvinner helt når den dekkes med bøker. Den perfekte julegaven til en som har alt. Mer enn alminnelig begeistret, med andre ord. I november leste jeg en annen bok av henne, også denne gang en novellesamling.


Images and videos in instagram about bokhylle. Ja, flytende-hylle-måten er en enkel måte å henge opp hyller med. For gjøre dem usynlige hadde jeg satt bøker inntil dem på begge sider. New York 1967: Tjueårige Adam Walker opplever alle litteraturstudenters drøRudolf . Han bygger hus, designer og lager spesielle innredningsløsninger, også til kjøkken og bad.


Her viser vi flere håndsnekrede bokhyller som han . En usynlig bokhylle an invisible bookshelf #book #bookshelf #bokhylle #invisible #interior #diy #hjemmelaget #usynligbokhylle #homemade.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue