Betong blomsterpotte

Blomsterpotte i betong i kantete fasong fra Hübsch som er en av deres bestselgere. Folk tenker nemlig at det i utgangspunktet er veldig vanskelig å lage sin egen blomsterpotte. Trenger du et DIY-prosjekt, slik lager du blomsterpotte av betong.

For å gjøre det lettere for deg å stelle potteplantene, har vi lagd dreneringshull i pottene, alternativt gjort det mulig å bore hull i dem. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene. Vi har et bredt utvalg av disse pottene i forskjellige størrelser og former, i fargene grå og krem.


Her har en veninne vært på hobbykveld og de har støpt blomsterpotter i betong.

For å lage disse blomsterpottene så trenger man betong, . Blomsterpotte 21x1cm frå Trend Design. Har du prøvd å lage blomsterpotter i betong før? Det er ikke vanskelig i det hele tatt, og du kan få de akkurat som du vil! Størrelse: Lengde cm x bredde cm x høyde cm.


Vi kan ikke garantere at våre betongpotter er frostsikre. Blomsterpotter fra Mdesig i flere størelser, frostsikkere bergnet for inne og utebruk. Nå har jeg laget en vase eller blomsterpotte eller lyslykt eller hva nå. Det man trenger er: Betong, vann, håndkle og nåe å henge håndklet .

Sett med to betong blomsterpotter Størrelse 40x40xcm og 30x30xcm. BLOMSTERPOTTER HAGEBORD minst - avslag. H: NÅ: 29- Før: 59- H: NÅ: 14- Før: 29- Hagebord . Du kan få potter og krukker som ser ut som de er laget av stein, betong eller metall (eller alt mulig annet for den sagt skyld), men som . Betong blomsterpotte - pot hage laget av hvit betong. Betong blomsterpotter ideelt for hjem, hage, til kirkegården.


Bruke minimal materialer som sement og hushold plastbeholdere, kan du lage moderne, naturlige planters over span av en helg, noe som resulterer i en stor . Hvordan lage betong Perlite blomsterpotter. Hypertufa - etterligner begrepet gitt til blandinger av Portland sement, torv moss og perlitt eller vermikulitt - ekte . Bruk to sett identiske beholdere, med en beholder er litt større enn den andre. Hvordan å farge betong blomsterpotter Flekk konkrete planters å gi hagen din en ekstra fargeklatt.


Det finnes en rekke konkrete flekker tilgjengelig som lar deg . Hage entusiaster og huseiere har så mange valg å forbedre skjønnheten i sine hager. Mange investerer i planting blomsterbe installere fugl bad og fontener, . Folk tenker nemlig at det i utgangspunktet er veldig . Hvordan lage Betong blomsterpotter Hageentusiaster og huseierne har så mange valg for å forbedre skjønnheten i sine hager. Explore AALTVEDT STEIN's board Vi elsker Betong!


Nydelig rent kjøkken med benkplate i betong! Onsdag ettermiddag fikk Knut Lervik plassert en stor blomsterkasse i betong foran butikken sin i Haraldsgata. Blomsterpotte og telysholdere støpt i betong… bildeNår jeg først var igang laget jeg noen hvite også… IMG_29Mandariner .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue