Greige farger

Opprinnelig er de greige fargene tatt frem for å skape et kalkaktig og matt utseende på veggen. Farger er forunderlige; noen farger er virkelig vakre sammen, de danner harmonier og deilige . Greige farger som 103Kalk bør få rene hvite toner som 99Klassisk Hvit inntil, – altså ikke Bomull eller Egghvit som er gylne hvite. Fargen greige er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni midt i mellom. En perfekt balanse mellom sorthet og diskret kulørthet.


Spørsmål om greige farger og kombinasjoner utgjør en veldig stor del av disse fargespørsmålene om dagen; derfor skriver Nina på oppdrag fra alle dere om. Fargen greige er høstens snakkis i fargeverden. Den elegante, men koselige fargen setter norske hjerter i brann, og med god grunn!


Fire av disse – hvitt, grått, greige og beige – er tradisjonelle nøytrale farger, mens blått og grønt er to nye nøytrale farger som er på full fart inn i . Altså de såkalte gråbeige tonene…muldvarp-tonene…de varme gråtonene…. Da er du allerede bundet, for fargen industrien ofte kaller hvit, tilsvarer 1453. Her håper vi å gi dere et lite innblikk i de nye LADY Balance fargene våre slik at dere kan drømme dere bort i. En dus greige farge med klare røde undertoner. NØYTRAL HVIT: Velger du såkalte greige farger på veggene bør lister, vinduer og dører være i en nøytral hvittone som Klassisk Hvit.


Hvitt og grått har vi jo sett så lenge nå, og med en farge som greige får man jo en forandring - uten at det blir den helt store omveltningen. LADY Diskret 104er en varm grå farge med røde undertoner, det gir fargen en. En varm grå farge (greige) med røde undertoner, det gir fargen en lun varme. Veldig mange har såkalte greige farger hjemme, da anbefaler jeg å velge nyanser fra Simplicity- temaet.


Greige er egentlig ikke en ny farge, men det er først den siste tiden vi nordboere virkelig har fått øynene opp for kombinasjonen grått og beige. Etter en lang periode med minimalisme, hvite og nøytrale farger, har det endelig sett ut til at at fargene var på vei inn i hjemmet igjen. Hei :o) De greige fargene Refeleksjon, Kalk, Kalkgrå og Diskret er lekre sammen! Men alltid i kombinasjon med en ren hvit tone som 99Klassisk Hvit, - ikke . Jordfarger, brunbeige og Caffe-latte-farger går godt sammen med denne.


Den skal ikke benyttes til de såkalte greige fargene, eller de kjølige . Til greige-farger burde du ha alle hvite felter (vinduer, dører, tak, lister, gerekter ) i klassisk hvitt. Tusen takk for alle mail ang fargen på den “nygamle” sjenken i stuen. Fargen heter Rullestein (fåes kjøpt i alle Fargerikebutikker) . I årevis har nordmenn malt veggene i ulike caffe latte-farger. Det var mange som trykket de beige tonene til sitt bryst.


Fargen kommer også til å fortsette ned i trappegangen fra kjøkkenet til. Der var det en artikkel om greige farger, en kombinasjon av beige og . Det er mye farger i trendbildet i høst, men skrivebord mitt er for øyeblikket fullstendig overlesset av gråbrunbeige farger – eller greige om du vil! De trygge er brunt og beige – hva med de noe greige? Tilbake til: FARGER- Slik lykkes du med farger i boligen Fargepsykologi- hvordan de nøytrale . Til denne fargen egner ikke Eggehvit seg, den vil nemlig se skittengul.


NØYTRAL HVIT: Velger du såkalte greige farger på veggene bør lister, . Det er solgt litervis med maling i b-baser det siste halvåret som betyr mørkere farger, gjerne greige farger som muskattnøtt, marrakesh, linfarger . Kjøpt på Living (nå Skeidar) for år siden.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue