Hyllesystem vegg

Veggskinner er et svært godt alternativ for organisering av ukurante steder og små løsninger. De sitter fast på veggen, og det er lett å montere knekter som . Punctual er inspirert av industrielle hyllesystemer, og kan settes sammen i ulike høyder og bredder. Skap en spennende vegg med et stilig tapet og en diskré bokhylle til liggende bøker. Sett opp to lange hyller som strekker seg fra . Med vegghyller kan du bruke tomme vegger til oppbevaring og utstilling av.


Har du lyst på et vegg-til-vegg-bibliotek, eller liker du at TV-en eller familiebildene står sammen med bøkene dine?

Leter du etter hyller og benker til stuen din? Trademax tilbyr et stort utvalg av møbler. Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser.


Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Hyllesystemene våre er flotte til oppbevaring av alt mulig, fra vakre gjenstander du vil vise frem, til ting du bare vil vite hvor er hen. En Stringhylle passer like bra på en stor vegg som en liten. Oppbevar favorittbøkene og dine fineste ting i flotte reoler og hyller fra Bolia eller lagre det unna i en skjenk, skap eller en fin liten eske. Vegg helt til høyre: Konsoll med dører: B:1X D:x H:cm.


Hveggmontert hyllesystem - Veggmontert hyllesystem med et stort antall konfigurasjonsmuligheter.

New Order er en banebrytende hyllesystem i aluminium som gjør det mulig for uendelige variasjoner. Vegghengte hyller er en fornuftig og praktisk måte å innrede og passer like godt på kontor, lager og industri. Vi tilbyr alltid fri frakt og års garanti.


Skinner for montering på vegg, eller frittstående søyler for montering på gulv. Hylleskinnene kan monteres i profilene til . Vi tilbyr reoler og hyller i mange varianter til stuen din. Se vårt brede sortiment av frittstående og vegghengte hyllesystemer i både stål og laminat. Stick hyllesystem fra Menu (over) kan dekke en hel vegg, men passer like godt som et mindre sidebord synes jeg. Hyllesystemet er godt utbygget med mange størrelser, farger og funksjoner.


IQ hyllesystem for vegg består av et aluminiumssstativ i mørk grå med bredde 1cm. Hyllen kan fåes som enkel hylle i høyde 2cm eller dobbel hylle på 44 . Artikkelnummer: OMN-BLADE1; Leverandør Delenummer: BLADE 1; Strek nummer: 728901027284; UPC: 728901027284. Hyllene leveres som standard i ulike standard lengder, dybder og farger: Hvit, . Stua var stor og hadde nymalte vegger, men ikke en hylle var hengt opp.


I lang tid levde min bedre halvdel og jeg uten noe sted å plassere . Garderobe med henger skinne og knagger, hylle og knaggerekke i lenge 600.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue