Olen betong

Betong AS er en av landets største betong- og betongvareprodusenter, med produktavdelinger for ferdigbetong, betongvarer og elementer. Velkommen til Ølen Betong sin offisielle facebook-side.

Betong er en av landets største leverendører av betongløsninger for bygg, anlegg og samferdsel. Totalt er konsernet etablert steder i Norge med . Russiske myndigheter anklager den norske forretningsmannen Atle Berge, direktør i Ølen Betong, for å være spion. Grunnlegger av Ølen Betong og daglig leder i den Rogaland-baserte betongbedriftens russiske datterselskap Ølen Betong Murmansk, Atle .

Kontaktinformasjon for Ølen Betong avd Haugesund Haugesun telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Betong har vunnet to nye kontrakter som vil gi en omsetning på mellom og millioner kroner. Betong er en landsdekkende leverandør av ferdigbetong, avløpssystemer og elementer, og har fabrikker i Vindafjor Tysvær, Sveio, Stor Suldal, Bergen, . Betong har kjøpt alle aksjene i Forsand Sandkompani og Forsand Eiendomsselskap. Betong Gruppen består av flere hel- og deleide virksomheter og er i dag en av landets største produsenter av ferdigbetong-, elementer og betongvarer.


Haugaland Containerservice er ett eget transportselskap i Ølen Betong Gruppen. Firmaet har totalt biler og ansatte og kjører i all hovedsak næringsavfall .

Betong ble kåret til Årets bedrift 20under festkvelden på Haugalandskonferansen fredag. Betong er først ute som tomtekjøper og industribygger i Haugaland Næringspark. Betong sitt nye blandeverk ruver meter over bakken, kan . Betong AS ble etablert i 19som et samarbeidsselskap mellom Berge Cementstøperi og Sunnhordland Støperi og Bygg. Det er i juni inngått tre større avtaler på ferdigbetongleveranser og tunnelelementer til Ryfast-prosjektet. Betong har allerede levert til prosjektet fra to . Direktøren i Ølen betong har fått ti års utestengelse fra Russland.


Dette er en utrolig skummel utvikling, sier Russland-ekspert. Betong utvider aktiviteten i Rogaland og blir største eier i et sammenslått Jærbetong og Sandnes Betong med en eierandel på. BLE BEST PÅ HAUGALANDET: Ølen Betong har totalt 4ansatte og seks lærlinger – som er flere enn noensinne.


Betong er en av landets største betong- og betongvareprodusenter, med blandeverk for ferdigbetong i Bergen og på Askøy. Da Ølen Betong fikk en rakett gjennom veggen hadde de allerede vært i sju-åtte rettssaker mot det offentlige. Norske Ølen Betong, med russisk datterselskap og fabrikk etablert i Murmansk i 200 er med sine 1ansatte den største norske bedriften i .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue