Parketthuset

Parketthuset AS og Makes It Your Home leverer gulv og interiør til ditt hjem. Parketthuset Follo Byggesenter As - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Julen nærmer seg med stormskritt - Hos parketthuset har du mulighet til å gi en julegave du tydelig vil se hver dag!

Så hva med å gi deg selv, familien og huset . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Parketthuset AS ble stiftet i 19men har hatt sin eksistens siden 60-tallet. Vi leverer serverløsninger, infrastruktur, support og IT-drift for selskapet som vi .

Klikk på lenken for å lese mer om Parketthuset. Parketthuset Follo Byggesenter AS har besøksadresse Østre Aker vei 20 09Oslo. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AS under bransjen . Parketthuset har et stort utvalg av parkett med kjente merkevarer som K hrs Parador og Lumi.


Parketthuset har besøksadresse Østre Aker vei 20 09Grorud Oslo. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Parketthuset.

Parketthuset AS - Parketthuset As - makes it your home. Din kvalitetsleverandør av gulv og interiør. Parketthuset har et stort utvalg av gulv og gulvbelegg. Parketthuset har: et stort utvalg av parkett med kjente merkevarer som Kährs, Parador, Tarkett og Lumi garderobeløsninger 40-forskjellige typer parkett pÃ¥ . Bedriften Parketthuset i Oslo i Oslo kommune driver innen bransjen. Parketthuset har et stort utvalg av parkett med kjente merkevarer som Kährs, Parador og Lumi.


Stort utvalg av edeltre og andre listetyper. Parketthuset Follo Byggesenter i Oslo, anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og . Velkommen til Parketthuset Follo Byggesenter AS! Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer.


Parketthuset selger det samme gulvet og for morroskyld sendte jeg de en mail og spurte hva prisen var, til svar fikk jeg at det kostet 10pr kvm . Parketthuset har: -et stort utvalg av alle typer gulv og gulvbelegg -skreddersydde garderobeløsniger - skyvedører og Walk-In garderober -kjente merkevarer fra . Klikk her for å se data om dette nettstedet. Parketthuset Follo Byggesenter As er et AS stiftet januar 19som driver innen vaktmestertjenester. Selskapet holder til i Østre Aker vei 2i Oslo og kan . Velkommen til Parketthuset sin butikk på Østre Aker vei 205. Ordinære åpningstider: Mandag - Torsdag kl 09. Kilder: Skogen Parkettsliperi, Utleie produkter og Parketthuset.


Sön dec 2023:Läst 49gånger Totalt svar. Beliggenhet: Oslo-området, Norge; Bransje: Byggematerialer. Parketthuset (Oslo): Selger og reklamerer for gulv laget av merbau, jatoba, kempas, teak, doussie, panga panga, wengé og zebrano.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Bygge port veranda

Marrakech farge stue