Mcdonalds kampanje

Velkommen til McDonald's Norge sin offisielle fanside! DDB har laget en ny reklamefilm for McDonald's, og nå er det gourmetburgere det satses på. Laster du ned McDonalds mobilapp, vil du motta alle kuponger, tilbu.

Kampanjen er slutt og vi har dessverre ingen flere burgere å dele ut. Hos McDonalds hovedkvarter er håpet at kampanjen skal gi et nytt løft til et av verdens mest kjente varemerker. Dette er en kampanje for McDonald's der de deler sin lidenskap for film og kino med kundene sine. Koblingen mellom en kinoopplevelse og et måltid på en av .

Uke Bosch - Ringstrøms Antikvariat - Deli de Luca - McDonalds - Norwegian. I ukens kampanje har vi tatt frem de norske spottene som ble premiert i Cannes . NY KAMPANJE: McDonald's ønsker å være mer transparente som selskap, og i tillegg til lanseringen av den nye kampanjen Our Food. McDonalds Twitter-kampanje skulle få frem positive historier fra deres leverandører, men endte i at kundene kapret konseptet og heller begynte . I et forsøk på å få kundene til å dele sine beste McDonald's-øyeblikk lanserte hamburgerkjeden en Twitterkampanje - det ble McFail.


PR-folket ved McDonald's river seg nok i håret etter at deres forsøk på en Del dine favorittøyeblikk på McDonald's-kampanje tok en stygg . McDonald's Norge og DDB Oslo tar tiden til hjelp i ny kampanje. Siden 20har McDonald's Norge løftet frem samarbeidet med norske bønder for å fortelle om .

Brief: Øk kvalitetsoppfattelsen av McDonalds, uten å endre menyen (vesentlig). For å gjøre noe med dette, så lanserte vi The Big App Challenge – en kampanje som garantert skulle få målgruppen til å gape. Med en kampanje for McDonald's vant Even Moseng (DDB Oslo) og Coleen Christiansen (Sagveien Resort) gull i fire av seks kategorier da . Julen är rädda för nu kommer två makalösa hamburgare tillbaka till menyn. Först ut är mästerkocken Johan Jureskogs egen . Kupongen kan kun benyttes i McDonald's Norges restauranter. McDonald's åpnet sin første restaurant i Norge i 1983.


McDonald's selger årlig millioner hamburgere av rent norsk storfekjøtt. Kjeden klarer ikke å holde sin egen OL-kampanje Big Mac innen sekunder, viser en VG-sjekk. McDonalds i USA har testet ut den lokasjonsbaserte sosiale kanalen Foursquare, for å se om det kunne gi mer trafikk til restaurantene deres. På bare to dager har støttegruppen McDonald`s i Elverum ved Bast på Facebook fått nær 7medlemmer.


Finn aktuelle tilbud fra McDonald's i Skien. Under deres kampanjer vil du alltid finne gode tilbud på hamburgere og. Morsom PR-kampanje fra McDonald's der du kan få en gratis Big Mac dersom du laster ned en app og gaper så høyt du kan i sekunder.


Fastfood-kjedene kuppet sunn mat-kampanje. McDonald's lanserte i slutten av august kampanjen På Norgestoppen. McDonalds lanserte en viral delingskampanje på Facebook der de delte ut 30.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bygge terrasse på lecablokker

Liten bordsag

Marrakech farge stue